Itt folytatja Fiala -“Keljfel Jancsi” ismét felkelt

Hétfőn mi is megírtuk, “Szénné trollkodott Fiala… című cikkünkben, hogy szakított egymással az ATV és rádiója  -a Klubrádió frekvenciájára is pályázó- Spirit FM  és a rádiós. Most megvan hol kel fel ismét a “Kelj fel Jancsi”, méghozzá egyetlen nap szünet nélkül már szerdán.

Hajrá

A műsorvezető egy nap szünetet sem tart, december 23-án, azaz már holnap, szerdán reggel 6:30-tól élőben jelentkezik majd a 168 Óra felületein: látható lesz a 168 óra Facebookján, Instagramján és weboldalán, valamint a YouTube csatornáján is.

„János olyan személyiség, akire – ha szereti az ember, ha nem – oda kell figyelni. Azt, gondolom, hogy izgalmas tartalom előállításához izgalmas személyiségekre van szükség, még akkor is, ha ez olykor konfliktusokkal jár. A megújuló 168 Óránál már hónapok óta fejlesztettük a jövő évben induló audiovizuális tartalmainkat, amikor hallottuk, hogy Fiala elérhető. Részünkről nem volt kérdés, hogy próbáljunk meg együtt dolgozni”
– mondta el Milkovics Pál, a 168 óra tulajdonosa. írja a Media1

Fiala is megszólalt a portálon: „Az ember egyik nap bejelenti, hogy elmegy, és a másik nap befut egy telefon. Elmondtam Pálnak, hogy hány olyan ember van, aki szerintem nálam alkalmasabb, majd elmeséltem mindazt, ami velem kapcsolatban negatív, és kiderült, hogy ezekkel együtt is velem szeretne dolgozni. Ezen csak csodálkozni tudtam. Egyszerre van bennem őszinte öröm és kétségbeesés, de összességében ez egy nagyon nagy lehetőség, igyekszem a szerencsémet nem elveszteni!”

Fiala

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük