Itt már tényleg mindenki megőrült? – Befújt a szél egy olvasói levelet….

Egy ideje semmi érdemleges szöveget „nem fújt be a szél a postaládánkba”, ma délben viszont az alábbi „Itt már tényleg mindenki megőrült” kezdetűi olvasói levél landolt nálunk.

Eddig kussoltam, de most már elég volt!

Az elmúlt években csodálkozva és egyre nagyobb dühhel néztem, ahogy ez a birka nép (tisztelet a kivételnek, bár ők már nyugaton vannak) szó nélkül tűri, ahogy nemcsak kilopják a szemét, de még arról is sikerrel győzik meg, hogy jobb neki így vakon. És tudják mit, ezek őszintén elhitték, és „a teljes sötétségben vakon” rajonganak még ma is a fényességes padisah-ért. Én meg csak nézek mint a moziban! Már akkor nem értetem semmit, amikor ellopták egy ország magánnyugdíjpénztári befizetését, ami azért még sem egy kiflicsücsök, ugye Gabika(?) és az emberek nem kaptak kapára-kaszára, hogy elkergessék a tolvajokat, sőt, még kétszer beszavazták őket 2/3-al a tutiba.

Nekem némi reményt csak az előválasztás hozott

Olyan nagyon bizakodtam, hogy még az azt következő hónapokig tartó tökölést is elnéztem. Az persze már kezdett felizgatni amikor kiderül, hogy például Hadházy Ákos, az „isten ostora” nem bír várni a győzelemig. A szekszárdi állatorvos valami hülye polkorrektségnek engedelmeskedve elkezdte hányni (szó szerint) a fekáliát az ellenzékre is legalább olyan elszántsággal, mint a NER uraira. Igaza volt a napokban Horváth Csaba zuglói polgármesternek, amikor azt mondta, a győzelem után egyetlen kérése lesz MZP-hez, hogy az ő kampányszagú gyanúsításának kivizsgálására Hadházyt jelölje ki. Azt a Hadházyt teszem hozzá én, aki nem tudott várni sajátjai meghurcolásával néhány hetet, hiszen ha bűnösök, ők itt lesznek a győzelem után is, de ki tudja merre rajzanak ki akkor éjjel a NER magángépek.

Kész, vége!

Ma reggel óta teljes apátiában élek. A közrádiónak csúfolt kormánypárti hangoshíradóban ugyanis Orbán Viktor végig a nyugatot ostorozta az orosz-ukrán háború okán, Putyin tömeggyilkos nevét ki sem ejtve és e-közben szinte mindenki -teszem hozzá az EU-ban is- Orbán pálfordulásáról beszél, pedig ez az ember egyszerűen már megint palira vesz mindenkit. Mi pedig ha még mindig hiszünk neki, akkor nem is érdemlünk mást.

Végezetül újra kérdezem: itt már tényleg mindenki megőrült?

Kapcsolódó

 

mindenki megőrült

 

One thought on “Itt már tényleg mindenki megőrült? – Befújt a szél egy olvasói levelet….

  • Egyszer majd valaki Nobel díjat kap azért, hogy megfejti a FIDESZ szavazók tudatmódosulásának, csőlátásának, tántoríthatatlan hitének titkát. Mármint ha Putyin nem semmisíti meg a világot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük