Itt tart éppen Európa legsikeresebben védekező kormánya, állig fegyverben, talpig Covidban. Érdeklődve figyel a világ és igyekszik tanulni…

Talán, ha nem kérkedne minden Fidesz-megszólaló, élükön Orbán miniszterelnökkel, hogy Magyarország nem csak jól és eredményesen, de a leg-leg-leg jobban csinálja ezt a koronavírus-járvány elleni védekezést, akkor nem bökné a csőrét sokaknak a hatalmas ellentmondás a duma és a frankó között.

A leg-leg-leg bűvöletében….

Herczeg Zoltán tett közzé egy „ismeretlennek” tulajdonított bejegyzést közösségi oldalán a témával kapcsolatban:

„Innét a haldokló, dekadens, iszlamizálódott, elmigránsosodott, megsorosodott, genderes nyugatról mély áhítattal figyeljük, amint Európa legügyesebben védekező kormánya dolgozik. Sűrűn jegyzetelünk, hogy legközelebb már nekünk is ilyen flottul menjen.

Hogy is csinálták eddig?

 • Kínában megkezdődik a dögvész. Kellő lenézéssel kezeljük a problémát. Együtt érzünk, de egyrészt sokan vannak, megbírják, másrészt meg mi a faszt zabálnak össze minden hülyeséget. Azért pár vezetőnk meglátogatja őket, hogy ne érezzék magukat egyedül.
  Olaszországban is beindul az öreg kaszás Covid háton. Ezek a tápos digók, gyenge szerkezetűek is, meg fegyelmezetlenek is, különben is a fasznak engednek be migránsokat.
 • A sunyi kis vírus átcsusszan Ausztriába is. Ne, hülye labancok, kell nektek sörbe labdát köpködni! Nagyjaink némelyike kifejti, hogy lófasz ez, nem vírus, kicsit nőni fog a papír-zsebkendő eladás, nem kell hisztizni. Ilyen a V4-eknél amúgy se fordulhat elő.
 • Erről a vírusnak nem szóltak, megjelenik Orbániában. A migránsok miatt van gond, derék kipcsák nem betegszik, kibasszuk a picsába az iráni diákokat.
 • Megy a libsibolsi hiszti, hogy maszk, kesztyű, fertőtlenítő, műfasz, meg ilyenek. Gyíkvállú szarosok. A maszk csak árt, kesztyű nem kell, nekünk nincs ujjlenyomatunk, fertőtlenítőnek ott a pálinka.
 • Kezd hullani a nép. Sok az alapbetegség, a világelső egészségügy ellenére is.. Egy ideig nemi szervünk ütemes húzogatásával igyekszünk a problémán úrrá lenni, aztán rájövünk, hogy Karácsony miatt van minden, máris jobban érezzük magunkat.
 • Megfontoltan nem kell bezárni az iskolákat. Majd másnap megfontoltan be kell zárni. Ezt híjja a szaknyelv rugalmas reagálásnak..
 • Bezárunk mindent a picsába. Mindössze talán 30-40 kibúvó akad a korlátozások alól. Szóval aki akarja betartja…
 • Rájövünk, hogy mégis kell maszk, kesztyű fertőtlenítő, lélegeztető gép. Megkeressük a legszarabbat és gyorsan veszünk négyszeres áron tengernyit. Zömmel a raktárakba. Hátha még felmegy az ára, akkor még jobb üzletet csináltunk. Zárjuk a határokat, maximum ha 100 ezer ingázó jöhet-mehet naponta.
 • Az elérhető öregeket lekaszálja a vírus. A nép tanul, igyekszik elkerülni a kórházakat, kissé leül a vírus helyzet. Gondosan ördögtől valónak minősítjük a tesztelést, vadbarom Soros bérenc mindenki, aki ezt szorgalmazza. Amit nem tudunk, az nem fáj. És nem rontja a statisztikát.
 • Zajlik a hadiállapot. Operatív törzs, cégparancsnokok, kórház-parancsnokok, teljhatalom az uralkodónak, rekvirálás jelleget ölt az addigi lopás, lecsapunk a rémhírterjesztőkre, ha azok nem a mi rémhíreinket terjesztik. Kioktatjuk a lakosságot kézmosás, szellőztetés, húsvéti tojás és egyéb fontos ügyekben. Nyárra instrukciók: Több Balaton, kevesebb Adria! Aztán irány Horvátország a jól megérdemelt pihenés, jachtozás.
 • Aztán itt van az ősz (Itt van újra.) Covid barátunk is kipihenten visszatér.A fertőzés pikk-pakk a közelében jár a napi ezernek és ez vélhetően még csak a kezdet. Most már keményen büntetjük, aki nem hordja a „semmire se jó” maszkot. Lezárjuk a határt. Kivéve a V4-ek az ingázók a sportolók, a vadászok, a pék lompos fasza, meg a gyevi bíró..
 • Aztán állunk tanácstalanul, hogy mi a bús faszt is kéne lépni. Na mindegy, míg rájövünk, rendezünk egy fasza nagy focimeccset.

Itt tart éppen Európa legsikeresebben védekező kormánya,

állig fegyverben, talpig Covidban. Érdeklődve figyel a világ és igyekszik tanulni…”

Herczeg Zoltán ugyanezt röviden:

A lopás és a hazudozás nem munka!

Böjte

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük