Itt tartunk, az úr 2020 évének utolsó negyedévében, Mária országában!

Persze, néhányan majd ingatják a fejüket. Hogy logikusak a döntései, már amennyiben egy piti kis diktátor döntései logikusak lehetnek. Még fel is magasztalják talán, hogy inkább ördögi, mint őrült, mondjuk, tegyék, lelkük rajta.

Ördögi, nem ördögi, ettől az én véleményem érdemben sokat nem szelídül

Kert végébe normális ember ritkán épít templomot, hát még stadiont. Ami mondjuk nem is nagy olyan durranás, mivel lassan minden a jószágigazgatója, meg a kedves papa, drága vő, Récsölke nevére kerül ebben a nyomorultul szürreális rendszerben.

Mi lassan mindkettőt megérjük, a kerti kápolnára még várni kell ugyan, – nyugodjunk meg feleim, legalább akkora lesz, mint a Notre Dame – de ide a rozsdás bicskát, hogy alszunk még párat, és egy vadregényes pénteki rádiós igehirdetésen az újabb lidérces álom valósággá válik.

Hogy logikusak a döntései? Ennek? Nemá!

Azt, most hagyjuk is – ne hagyjuk! – hogy az összes szatócsboltba csak maszkban lehet bemenni. Ha járvány van, és fertőz a nyomorult covid, hát ez van. Törvény! De, meccsre, strandra, hm…koncertre, már, ha csókos a kedves előadó (ettől meghaltam! ültetett koncert. Pfff. Aha! A meccs, meg a Kedves Vezető őrült univerzumában, gondolom, az is ültetett meccs. Anyám, borogass!) oda nem kell a maszk, meg semmi nem kell, ez is törvény. A Kedves Vezető ezt álmodta meg, vagy a hangok ezt susogták abban az okos kis fejecskéjében.

Így most ez is törvény. Értjük, nem? Nem baj, én sem!

A törvények nálunk már csak ilyenek, bár a haverom szerint ilyen táncrend csak „nemnormáliséknál” létezik. Nem tudom ezek a törvények valójában hol is születnek. Elébb úgy gondoltam, talán a parlamentben. Ma már látom, ez mese. A parlament kétharmados kosztosainak lövése nincs esedékesen milyen őrültséget zúdítanak a gyanútlan plebsz nyakába. Ők legitimálják, a vokált adják mindehhez. Közük nincs hozzá, mi is történik a felcsúti dácsában.

Szerencsére a hómofisz-világbajnok külügyminiszter befejezte viszontagságos nyaralását az Adria közepén,

amihez persze pont semmi közünk azon kívül, hogy a repcsit és a jachtot is a mi pénztárcánk bánja. De nem vészes, a kettő megvolt cca. 25 milliárdból. Két debreceni stadion ára. És? A hülyének is megéri. Szóval a kormány hómofisz felelőse hazajött, és azonnal „satu”! Merthogy sokat szenvedett kis nemzetünket külföldről fogja megfertőzni a KÓR! Aki nem tudná dekódolni fideszék üzenetét, ez momentán azt jelenti, hogy mindenki piros, mi meg a zöldek vagyunk. Azaz senki sehova!

Mindezt este hatkor. Tán az esti pálesz előtt.

  • Este hét. Múlik a homály. Végre! A focisták, azok jöhetnek-mehetnek.
  • Fél nyolc. Kibukkant a hold a felhők közül. Részleges megvilágosodás. A vadászok is kormányzati felmentést kapnak. Semjén doktor szerint a vadászok f@sza csávók, becsszóra nem libsik, így nem is fertőznek.
  • Nyolc óra. Angyal szállt a felcsúti dácsa fölé. A lengyel testvéreink újra a testvéreink, rájuk nem hat a vírus, vagy nem tudjuk, de ők is a Kedves Vezető menlevelével jöhetnek isten hírével.
  • Fél kilenc. Totális agybaj! A visegrádi négyeknek is nagy mákjuk van. Lehet a lengyel tesók kifizették rájuk is az óvadékot, erős a snapszuk, vagy a felcsúti tudósok kiderítették időközben, hogy ők is mind isten gyermekei, a csillagokból jöttek, akárcsak a mi kormányunk. Azaz: Ők sem fertőznek.

Itt tartunk, az úr 2020 évének utolsó negyedévében, Mária országában

Logikusak a döntései, mi? Már amennyiben egy piti kis diktátor döntései logikusak lehetnek.

szélrekord

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük