Itt tér vissza az idősek vásárlási sávja! - Városi Kurír

Sorting by

×

Itt tér vissza az idősek vásárlási sávja!

Egyre több megszólaló lengeti be az újabb szigorítás lehetőségét. Ahol viszont nem beszélnek róla, hanem csinálják: Székesfehérvár, ahol a piacon 12 és 13 óra között csak a 65 év feletti idősek vásárolhatnak március 15-ig – jelentette be Cser-Palkovics András polgármester a Facebookon.

Hirdetés

A kereskedőknek a bevételkiesés ellentételezésére 10 százalék kedvezményt adnak a bérleti díjból!

“Tisztelt Fehérváriak! A járvány legnehezebb időszaka előtt áll az ország a következő két hétben, a fertőzések számának drasztikus emelkedésére számítanak a szakemberek. Ahogy eddig, így ezután is a lehető legtöbb eszközzel védeni kell a fokozottan veszélyeztetett időseket.

Ennek jegyében Székesfehérvár Önkormányzata és a Városgondnokság ajánlást fogalmazott meg, hogy március 1-je és 15-e között vásárlási idősávot vezessenek be a Városi Piacon. Az ajánlás szerint ebben a két hétben, a 12 és 13 óra közötti idősávban csak a 65 év felettiek vásárolhatnának. Ők a saját belátásuk szerint ezen kívüli időben is mehetnének a piacra, azonban a megjelölt egy órát nekik szeretnénk fentartani.

A bevételkiesés ellentételezésére

a kereskedőknek 10 százalék kedvezményt biztosítanának a bérleti díjból. Kérem, hogy legyünk erre figyelemmel. Köszönöm!

Bízunk benne, hogy ezzel az intézkedéssel sikerül mérsékelni a kockázatot és védeni idősebb, veszélyeztetett polgártársainkat! Vigyázzunk egymásra!”

leáll, figyelmeztetés

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.