Ízlelgesse! EuCET – nemzetközi szervezetet indított a CÖF-CÖKA!

Pfú! Akkor minden rendben! Nemzetközi szervezetet indított a CÖF-CÖKA nem kisebb célt tűzve zászlajára, mint hogy “szellemi honvédőként”, képzeletbeli testükkel védjenek minket.

A “szellemi honvédők

Tizenöt ország szervezeteinek képviselői, illetve “szellemi honvédők” létrehozták az Európai Uniós Civil Együttműködési Tanácskozást (EuCET) csütörtökön Budapesten, a magyar kormány kedvenc “civiljeinek”, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kezdeményezésére.

A CÖF-CÖKA a lengyel Gazeta Polska Klubokkal, illetve saját határon túli magyar ernyőszervezeteivel karöltve már 2011-ben megalakította a Civil Együttműködési Tanácskozást, ami alapja az EuCET létrehozásának. 2017-ben nemzetközi szimpózium keretében határozták el az EuCET megalakítását, és öt nyelven kiadták a szervezet szellemi alapját jelentő Civilitika című kötetet.

Vigyázz EU – ahová egyébként mi is tartozunk! – jön a CÖF! – Megint…..

EuCET

Vallják, hogy a zsidó-keresztény civilizáció jelenti Európa jövőjét – mondta Csizmadia László, a CÖF alapítója, a CÖKA kuratóriumának elnöke. Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a sajtótájékoztatón azt állította, hogy a civil szervezetek

“élnek és virulnak” Magyarországon.

A CÖF-CÖKA újra akcióban: “Szellemi honvédő” díjakat adtak át

A tanácskozás zárónyilatkozat-tervezete szerint az EuCET az erkölcsi talapzat megerősítése révén kívánja “visszairányítani” az Európai Uniót az alapítók “eredeti elképzeléseihez”, és meg kívánja gátolni “a káros föderalista, szuperföderalista” törekvéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük