Ízlelgesse! EuCET – nemzetközi szervezetet indított a CÖF-CÖKA!

Pfú! Akkor minden rendben! Nemzetközi szervezetet indított a CÖF-CÖKA nem kisebb célt tűzve zászlajára, mint hogy “szellemi honvédőként”, képzeletbeli testükkel védjenek minket.

A “szellemi honvédők

Tizenöt ország szervezeteinek képviselői, illetve “szellemi honvédők” létrehozták az Európai Uniós Civil Együttműködési Tanácskozást (EuCET) csütörtökön Budapesten, a magyar kormány kedvenc “civiljeinek”, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kezdeményezésére.

A CÖF-CÖKA a lengyel Gazeta Polska Klubokkal, illetve saját határon túli magyar ernyőszervezeteivel karöltve már 2011-ben megalakította a Civil Együttműködési Tanácskozást, ami alapja az EuCET létrehozásának. 2017-ben nemzetközi szimpózium keretében határozták el az EuCET megalakítását, és öt nyelven kiadták a szervezet szellemi alapját jelentő Civilitika című kötetet.

Vigyázz EU – ahová egyébként mi is tartozunk! – jön a CÖF! – Megint…..

EuCET

Vallják, hogy a zsidó-keresztény civilizáció jelenti Európa jövőjét – mondta Csizmadia László, a CÖF alapítója, a CÖKA kuratóriumának elnöke. Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a sajtótájékoztatón azt állította, hogy a civil szervezetek

“élnek és virulnak” Magyarországon.

A CÖF-CÖKA újra akcióban: “Szellemi honvédő” díjakat adtak át

A tanácskozás zárónyilatkozat-tervezete szerint az EuCET az erkölcsi talapzat megerősítése révén kívánja “visszairányítani” az Európai Uniót az alapítók “eredeti elképzeléseihez”, és meg kívánja gátolni “a káros föderalista, szuperföderalista” törekvéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük