Dobrev és Jakab pénteki kiakadása: ... és van bőr a képén! - Orbán mások béréből és fizetéséből vigéckedik.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Dobrev és Jakab pénteki kiakadása: … és van bőr a képén! – Orbán mások béréből és fizetéséből vigéckedik….

Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában többek között azt találta mondani, hogy – ahogy minden bérből és fizetésből élőt – őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él, ami ha papírforma szerint feltehetően alátámasztott kijelentés, azonban még hívei körében is kétkedéssel fogadott mondat.

Hirdetés

Jakab Péter keményen beleállt Orbán kijelentésébe

“És van bőr a képén. Orbán ma azt mondta, hogy – ahogy minden bérből és fizetésből élőt – őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él.

  • Ő, aki soha egy percet nem dolgozott a Parlament falain kívül.
  • Ő, aki maximum mások béréből és fizetéséből élt mindig is. Ő, aki nem miniszterelnökként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, hanem tolvajként, aki ellopott egy országot.

Ez az ember ma azt hazudta, hogy ő tudja, milyen bérből és fizetésből élni. Egy frászt tudja. Lövése nincs arról, mit jelentenek a bizonytalan mindennapok, ahol csak két dolog biztos: az alacsony fizetés és a növekvő ár.

A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem

Orbán legszűkebb köre a válság alatt is 800 milliárddal lett gazdagabb. Nekik a jövő kiszámítható maradt: dől a lé, ahogy eddig is. Minden más meg legyen a bérből és fizetésből élők baja, ahogy eddig is.

Még pár hónap, és a kiszámítható jövő teljesen mást fog jelenteni tolvajnak és tisztességes magyarnak egyaránt. Egészen pontosan ezt: Fizessenek meg a tolvajok, éljenek végre jól a magyarok!”

Dobrev Klára szerint…

“Gúnyolódik a Sokakon, akiknek tényleg bérből és fizetésből kell megélni. De 2022-ben meglepetés fogja érni, mikor pont ezek az emberek fogják leváltani a fideszes Keveseket.”

 

orbán

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.