Sorting by

×

Jámbor András: “…nem a Magyar Nemzet fogja kapni a fizetésem 30%-át…”

Ma délelőtt megkeresett a Magyar Nemzet, hogy válaszoljak egy olyan kérdésre két órán belül, amire nyilván nem lehet. Én csak remélni tudom, hogy szépen leközlik a teljes választ – tudatta követőivel Jámbor András, a Budapest 6-os számú országgyűlési egyéni választókerületében megválasztott politikus közösségi oldalán.

A remény hal meg utoljára…..

“Bákonyi Ádám úr részére, a ma délelőtt 11:06 perckor küldött emailjére válaszul: mint azt Ön is tudja,

ma 13 óráig nem dől el, hogy mennyi lesz a képviselői juttatásom,

így sajnos nem tudok Önnek részletes választ adni.

Annyit azonban tudok jelezni, hogy bár tudom, kérdése erre irányul, sajnálatos módon nem a Magyar Nemzet fogja kapni a fizetésem 30%-át, mert nem szeretnék olyan újságírókat támogatni, akiknek a nyelve bármilyen politikus alsó fertályából lóg ki.

Ezzel szemben olyan médiatermékeket, civil szervezeteket fogok támogatni, akik értékrendileg közel állnak hozzám, és egy igazságosabb, fenntarthatóbb társadalomért, valamint a dolgozói jogokért és a lakhatási válság felszámolásáért küzdenek. Remélem, a Fidesz frakciónak feltett kérdésére, hogy ők a képviselői fizetésükkel milyen társadalmi célt szolgálnak majd, az enyémhez mérhetően kielégitő választ kap. Már ha egyáltalán eszébe jutott feltenni a kérdést.

Amint eldőlt, hogy képviselői fizetésem mekkora lesz, és mit jelent pontosan ennek az egyharmada, közzé fogom tenni, milyen szervezeteket támogatok. Ez sajnos csak 13 óra után fog megtörténni.

Válaszomat kérem, csak és kizárólag teljes terjedelmében közölje.”

Kapcsolódó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.