Járóbot a gázpedálon - Városi Kurír

Sorting by

×

Járóbot a gázpedálon

Egy sülysápi férfi korábban elvesztett jobb lábát próbálta helyettesíteni a járást segítő eszközzel vezetésnél, mi több, baleset is okozott.

Hirdetés

A rendőrök szabálysértési eljárást indítottak

Monori helyszínelők érkeztek 2022. június 8-án reggel egy Ecseren történt személyi sérüléssel járó balesethez, nem mindennapi látvánnyal találták szemben magukat.

A kocsiban lévő gázpedál egy kék járóbottal volt kitámasztva és rögzítve, mint kiderült a 71 éves sofőr korábban elvesztette a jobb lábát, ezért így oldotta meg a vezetéshez elengedhetetlenül szükséges pedál használatát, annak szakszerű átalakításról nem gondoskodott.

Az idős férfi gépkocsijával szabálytalan előzése miatt ütközött neki egy vele azonos irányba haladó, balra kanyarodni szándékozó autónak. A férfi egyik utasa egy 6 éves gyermek a baleset következtében könnyű fejsérülést szenvedett, a mentősök megfigyelésre kórházba vitték.

gázpedál

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 71 éves sülysápi férfival szemben a járművezetés feltételeinek hiánya, valamint a szabálytalan előzés során okozott személyi sérüléssel járó közlekedési baleset okozása miatt szabálysértési eljárást indított.

Forrás: Police.hu

Autótolvajok hajtottak bele egy mentőautóba

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.