Jávor Benedek: Mielőtt a kormányzati válságkommunikáció megpróbál valami mást elhitetni….

Ugyan lekéste Jávor Benedek a már bekészített Fidesz-reakciót és magyarázkodást, de fontosnak gondoljuk, hogy első kézből tudja a valóságot. A képviselő tudósítása a helyszínről.

Hogy mi is történt valójában….

Jávor Benedek közösségi oldaláról:

“1. Orbán blöffjátéka véget ért, lenézte és alábecsülte azokat a kereszténydemokrata értékeket valóban komolyan vevő pártokat (a “hasznos idiótákat”), akik ma ritka nagy pofont (sallert és kokit) osztottak ki neki.
2. Ami most történik, akármit ír a magyaridőknemzet, nem Orbán terve. Az ő terve a Néppárt jobbra húzására ma megbukott. Még vakargathatják egymást a Néppárt tényfeltáró delegációjával, de ez a hajó elment, Orbán mostantól a B, C és D terveket hajtja végre, kényszerből.
3. A Néppárt továbbra sincs túl ezen a vajúdáson.Továbbra is rájuk vetül a Fidesz kínos, kellemetlen és vészterhes árnyéka, amit maguk előtt görgetnek teherként az egész választási kampányban.
4. Akinek az EPP pedig mindezt köszönheti, Manfred Weber, hatalmas koloncot hurcol ezzel a lábán, és a Fidesz története jó eséllyel a bizottsági elnöki pozícióba kerül neki végül.”

Orbán: „Ha ma felfüggesztik a Fideszt, kilépünk és új EP-csoportot alakítunk”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük