Dühítő mikor az ember azt olvassa, hogy valami szellemi honvédők díjakat adtak át. Különösen a nevek hallatán: Bencsik, Stefka, Bayer. A CÖF-CÖKA rendezésében s ez saját alapítású díj.
[mnky_ads id=”10551″]

Díj a Szellemi honvédelemért 

A nyitóbeszédet Rétvári Bence az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára mondta el. Ami elég furcsára sikeredett.
[mnky_ads id=”10552″]

- Hirdetés -

Az államtitkár úr szavai felháborítóak s külön elemzést igényelnek. Így most inkább jöjjenek a díjazottak.

Ryszard Kapuscinski ő a lengyel Gazeta Polska nevű szervezet elnöke, aminek ugyanezen, néven futó újságnak a főszerkesztője is. Gondolatviláguk, eszmeiségük egy-az egyben olyan, mint a magyar kormányé. 

Lengyel Attila a Miskolci Cöf vezetője. Róla rejtélyes módon nem találtam infókat a neten vagy én kerestem most rosszul. De ettől függetlenül elismerésének oka egyértelmű.

Barsi Balázs ferences szerzetes egy elég bizarr figura. Az általa celebrált miséken a buddhista vallást szidja, valamint arról beszél, hogy Gandhi nem a szeretetet hirdette, sőt nem is volt küldetése. Aztán azzal folytatja, hogy tulajdonképpen a szeretet s a gyűlölet csak illúzió. Később saját szavaiba ütközik bele, ugyanis a nagy előadás közben egyszer csak kicsúszik a száján:

„Szeresd felebarátaid”

Érdemes Barsi atya legalább egy miséjét meghallgatni. Ez is annak a leképezése, hogy a Fideszes tábornak teljesen mindegy mit mondanak, azt minden kétely nélkül elfogadják.

Ők lennének a szellemi honvédők a hatalom számára. Illetve az álcivil vezetők szerint de az ugyanaz.

Megnyugtatásul csak annyit, ez csak az ő véleményük. Kioszthatnak annyi szobrocskát, amennyit csak akarnak, kitalálhatnak szebbnél szebb neveket maguknak, de ők tudják a legjobban, hogy a máz mögött nincs semmi.
[mnky_ads id=”10553″]

Szellemi honvédelem – a CÖF-CÖKA újra támad

1 hozzászólás

  1. Akkor csak dühöngjetek! Ez azt jelent, hogy ez is olyan díjátadó, mint amikor a ballibsik kitüntetik a ballibsik “legjobb ” újságíróját?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét