Már a héten eldördül a startpisztoly, indul a jelentkezés a koronavírus elleni oltásra

Már ezen a héten elindulhat a jelentkezés a koronavírus elleni oltásra. Milyen oltóanyagok lesznek, hol kell jelentkezni, mit kell tenni. Az interneten és postai úton is lehet jelentkezni a Covid elleni oltásra.

Önkéntes és ingyenes

Az oltás önkéntes és ingyenes lesz, és csak bevizsgált oltóanyaggal történhet, mert kizárólag bevizsgált, a szabályoknak megfelelő  oltóanyagot  használnak majd.

Az oltási terveket már előzetesen kidolgozták, 13 ezer helyszínt jelöltek ki a tömeges oltásra. Elsőbbség illeti a frontvonalban dolgozókat, az időseket és a krónikus betegeket.

Szlávik János javasolja a koronavírus oltás beadatását. Amerikai, európai és keleti vakcink is várhatók – Szlávik János a koronavírus szövődményeinek elkerülése érdekében javasolja az oltás beadatását. Közölte továbbá, hogy a koronavírus vakcina tömeges (a lakosság 50-60 százaléka) beadatása az egyetlen út ahhoz, hogy a korlátozásokat feloldhassák.

<<FRISS HÍTERINK!>>

A főorvosa elmondta, hogy az újonnan kifejlesztett covid vakcinák esetében nem tapasztaltak hosszú távú mellékhatásokat, így bárhonnan is érkezik az oltóanyag, biztonságos lesz.

Magyarország 4-5 féle koronavírus elleni oltóanyagból kötött le készleteket, decemberben várható az első adag érkezése– írja az Egészség Kalauz 

koronavírus elleni

Egy hozzászólás itt: “Már a héten eldördül a startpisztoly, indul a jelentkezés a koronavírus elleni oltásra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük