Jeszenszki András jelöltségét nyolc ellenzéki párt és szervezet támogatja

Jeszenszki Andrást, az MSZP nyíregyházi szervezetének elnökét, önkormányzati képviselőt ajánlja a szabolcsi megyeszékhely polgármester-jelöltjének nyolc ellenzéki párt és szervezet az októberi önkormányzati választásokra.

Az elvárásoknak „maximálisan megfelel”

A Lövei Csaba önkormányzati képviselő által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben azt írták: a jelöltet a Demokratikus Koalíció, a Függetlenek Egyesülete, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd Magyarországért és a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja.

Indoklásuk szerint az elvárásoknak „maximálisan megfelelő” Jeszenszki András végigjárta a politika lépcsőfokait, húsz éves „politikai munkája bizonyítja tisztességét, becsületességét és a kérlelhetetlen kiállást az emberekért, a közösségekért”.

Példaértékű összefogás

A jelölést bejelentő sajtótájékoztatót összegző közlemény szerint Jeszenszki András azt mondta: „Nyíregyházán példaértékű összefogás született, amelynek tagjaival (…)  olyan együttműködést és programot állítottunk össze, amely minden közösen lefektetett alapértéknek megfelel”.

A polgármesterjelölt hozzátette, egyszerre képviselik „a keresztény értékeket, ugyanakkor a baloldali szolidaritást is, a fiatalos lendületet, töretlenül elítélik a korrupció valamennyi formáját, elkötelezettek a környezet védelme iránt, tisztelik az önálló véleményt és az idősebbek tisztességes, áldozatos, többgenerációs munkáját, példamutatását”.

Lövei Csaba önkormányzati képviselő a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviseletében június 14-én jelentette be, hogy közös polgármester- és képviselőjelölteket indít hat ellenzéki párt és két civil szervezet az októberi önkormányzati választáson a szabolcsi megyeszékhelyen.

(Forrás: MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük