Jó dolog manapság “volt amatőrfocistának” lenni – céget alapított, pályázott, nyert 8 milliárdot!

Ennyire egyszerű ez! A recept nem túl bonyolult: végy egy tiszakécskei amatőr focicsap-játékost, alapítsa meg élete első céget, a jóakarók pont egy nappal később nyitnak meg egy jelentős pályázati lehetőséget, amellyel nagy kapacitású szállodák igényelhettek több milliárd forint állami támogatást lehet kapni és pályáztasd 8 milliárd forint állami támogatásra a céget a Magyar Turisztikai Ügynökséghez.

Hungarikum!

A Tiszakécske amatőr focicsapatának egykori játékosa, Sáfrány Tamás tavaly karácsony előtt néhány nappal alapította meg élete első cégét. Pont egy nappal később nyitottak meg egy jelentős pályázati lehetőséget, amellyel nagy kapacitású szállodák igényelhettek több milliárd forint állami támogatást. Sáfrány Tamás cége 8 milliárd forint állami támogatást kapott a Magyar Turisztikai Ügynökségtől

— írta meg a G7.

A lap szerint Sáfrány kitűnő ütemérzékkel nyújtotta be pályázatát

Bár a kiírás szerint március végéig lehetett volna pályázni, a 31 éves egykori focista már január elején leadta az igénylését három szálloda üzemeltetésére. Ez remek húzásnak bizonyult, ugyanis a jelentkezést január 7-én felfüggesztették túl sok jelentkezőre hivatkozva. Tehát a tervezett bő három hónap helyett kevesebb mint három hétig lehetett pályázni, benne a karácsonyi-szilveszteri időszakkal.

Sáfrány cége a pandémia miatti megszorítások dandárja közepette összesen nyolcmilliárd -nyolcezer millió!- forint állami támogatást nyert három hotel fejlesztésére,

köztük egy ötcsillagos balatoni hotel megépítésére.

A pár hetes vállalkozás úgy pályázott sikeresen több milliárd forint vissza nem térítendő adófizetői támogatásra, hogy nincs semmilyen előtörténete, az interneten lényegében semmilyen információ nincs róla, honlapja sincs, elérhetőségének is mindössze Sáfrány gmailes címe van megadva.

Sáfrány közeli kapcsolatban áll a hozzá hasonlóan tiszakécskei Szíjj Lászlóval,

aki a Fidesz kormányzása alatt az ország negyedik leggazdagabb embere lett állami megrendeléseknek köszönhetően. Sáfrány a Szíjj tulajdonába tartozó Minerva Pénzügyi Zrt. felügyelőbizottsági tagja, és egy olyan hotelben is vezető pozíciója van, amely szintén a milliárdos vállalkozóé — írta meg a G7.

körözés

 

körözés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük