Jó hír érkezett Sas Józsefről: alakulunk, alakulunk, nem adjuk fel!

Jóska nagyon jó beteg, nem ellenkezik, bevesz minden gyógyszert, csinálja a gyógytornát, és ami a legfontosabb, elszánt, szeretne minél előbb meggyógyulni – mondta el a Blikknek Zsuzsa asszony.

Olvas, szaval…..

Mint arról beszámoltunk, Sas József 2019 elején kapott agyvérzést thaiföldi nyaralása során. Márciusban szállították haza, majd négy hónapnyi kezelés után a saját felelősségére elhagyta a kórházat és nyártól az otthonában lábadozik.

A Jászai Mari-díjas színész-humorista rengeteget olvas,

szaval és írja, finomítgatja új könyvét, amely róla és az édesapjáról szól. Felesége, Zsuzsa asszony (69) naphosszat lesi párja minden kívánságát, reméli, a klasszikus kabaré legendája minél hamarabb felépül.

Alakulunk, alakulunk, nem adjuk fel! Küzdünk, amíg csak kell, ez már biztos

– adott helyzetjelentést a Blikknek Zsuzsa asszony, kiemelve, férje tényleg mindent megtesz azért, hogy összeszedje magát.

Jóska nagyon jó beteg, nem ellenkezik, bevesz minden gyógyszert, csinálja a gyógytornát, és ami a legfontosabb, elszánt, szeretne minél előbb meggyógyulni. Nem hagyta, hogy a történtek megtörjék őt.

A színpad az, ami élteti

Szerencsére nagyon jó az étvágya, a humora pedig a régi, csak sajnos a teste lassan gyógyul, de mi mindent megteszünk. Nagy vágyunk, hogy ha idén talán már nem is, de jövő szilveszterkor ott lehessen a kabarén. Őt a színpad és a közönség élteti, nagyon szeretne visszatérni, de ez még a jövő zenéje. Majd ha már tud egyedül menni, talán újra színpadra is léphet

– folytatta Zsuzsa asszony, aki nemrégiben ünnepelte a 69. születésnapját, amit idén nem a szokásos nagy bulival ültek meg, szűk körben köszöntötték fel a közeli barátok.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük