Jó hír! Megtalálták az eltűnt kisfiút!

Jó hír érkezett: megtalálták a kisfiút, akit 16:25 perckor egy drón vette észre a Tolna-Mözs település melletti búzatáblánál, egy kútnál. Összesen hétszáz méter választotta el a kutat a kisfiú otthonától.

Egynapos keresés után megtalálták azt az ötéves fiút, aki hétfőn tűnt el tolna-mözsi otthonából

– közölte a rendőrség az MTI-vel kedd délután. Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy

a gyerek a körülményekhez képest jól van, de a mentők kórházba viszik.

Szándékosan bújhatott el

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tegnap a Facebookon osztott meg felhívást az eltűnt kisfiúról.

„Eltűnt Nyári Gergő Dávid. A 6 éves kisfiú ma (03.27.) délután öt óra körüli időben tűnt el Tolna-Mözs Temető utcai otthonukból! Gergő az emberekkel nem nagyon kommunikál, visszahúzódó”

– írta bejegyzésében a rendőrség, kérve:

aki bármilyen információval rendelkezik a fiú eltűnésével kapcsolatban, értesítse a rendőröket a 06-74/501-106-os számon vagy a 112-es segélyhívón.

A Teol.hu hírportálnak az édesanya elmondta, a kisfiú autizmusban szenved.

A gyermeket eltűnése után több százan, rendőrök, a Terrorelhárító Központ munkatársai, polgárőrök, kutató-mentő egyesületek, civilek keresték.

Most érkezett!

Megtalálták a gyermeket, akit 16:25 perckor egy drón vette észre a Tolna-Mözs település melletti búzatáblánál, egy kútnál.

Összesen hétszáz méter választotta el a kutat a kisfiú otthonától. A kutatóegységek valószínű többször is elhaladhattak a gyermek mellett, aki feltehetően betegségéből fakadóan szándékosan bújhatott el az őt keresők elől.

Édesapja és testvérei zokogva várták, hogy a mentőegységek előhozzák a kisfiút, az édesanyját a rendőrségre szállították kihallgatásra.