Jó ómen, ha rászakad a plafon a betegre? – Pillanatkép a dübörgő magyar egészségügyről

A 444.hu-t kereste meg az a kórházi látogató, aki bátorságot öntendő, meglátogatta barátját orrsövény műtétje előtt fizetős  – extra ellátást ígérő – szobájában a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházban. Ami ez után történt, az biztos Soros és a ballibek műve, mert ugye a magyar egészségügy dübörög.

Beszélgetés közben….

„Beszélgetés közben észrevettük, hogy vizcseppek csöpögnek a plafonról. Percek múlva már folyt a víz ránk. Ekkor a vizitre érkező orvos mondta, hogy távozzunk gyorsan a kórteremből egy másik szobába. Elkezdtük összepakolni az ételt-italt-ruhákat és minden más személyes tárgyat. Az utolsó pillanatban értem ki a kórteremből mielőtt ránkszakadt a plafon. Mind ezt napi 11000 forint ellenében. Éljen Felcsút, éljenek a stadionok!”

Sebtiben összekapták magukat és ez volt a szerencséjük, mert kisvártatva a betegágyra omlott a plafon.

Kásler: “Nem a magyar egészségügynek kell gyógyulni” – elég, ha agyra vesszük, hogy ez van és jó napot!

„Visszamentem a kis szekrényben hagyott pénzért, személyes tárgyakért és ahogy kiléptem a kórterembol leszakadt a plafon. Arra az ágyra, amin feküdt, így ha ez éjjel történik, nemcsak az orrsövényműtét miatt kellene bent feküdnie.”

Orvosi reakció

„Annyit mondott, hogy sokminden érdekes dolgot lát a közegészségügyben, így már meg sem lepődik. Úgy viselkedtek, mintha ez mindennapos dolog lett volna. Becsukták az ajtót, majd mentek tovább…”

A portál megkereste a kórház vezetését, ha megérkezik a válasz, frissítjük a cikket.

(forrás: 444.hu)

Rétvári szerint rosszindulatú pletyka, hogy gáz van az egészségügyben – nem kívánjuk neki, hogy rájöjjön a frankóra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük