Jó? Rossz? Tudd meg, neked melyik! 4 csillagjegy, akinek megváltozik az élete decemberben

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ami egyikünknek jó hír, az a másikunknak nem annyira. Hiszen, akinek egyenesben van az élete, nem szeretne változást, viszont aki hullámvölgyben érzi magát, az minden pénzt megadna a változásért. Tudd meg, te beleesel-e a szórásba csillagjegyed alapján és utána döntsd el, hogy ez neked jó, vagy rossz…..

Kos

Az egyik külföldön élő barátnőd meghív magához egy lazulós hétvégére, amire boldogan mondasz igent. Jól érzed, hogy valami szuper dolog fog kisülni a dologból, mert megismerkedsz majd valakivel, aki komoly hatással lesz a karrieredre.

… ma pedig…..

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdőt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Oroszlán

Az ünnepi időszak egyértelműen a szerelemről fog szólni nálad. Egy ideje már egyedül vagy és lassan arra jutottál, hogy inkább visszamész az exedhez, amikor megismerkedsz egy nagyon különleges sráccal. Annyit súgunk, hogy a tesód vagy anyukád fogja bemutatni neked életed nagy karácsonyi meglepetését.

… ma pedig…..

Ma könnyen ön lehet mások megoldása mindenre, kedves Oroszlán! A ami nap folyamán ékesen megmutathatja, miért is kínálhat és adhat ön oly sokat másoknak, s, hogy miért nem lehet a kép teljes ön nélkül. annál is inkább így lesz ez, mert, ma nem csak, hogy gyakorlati segítségével, de érdemi tanácsai által is kulcsszerepet tölthet be a problémák megoldásában, a munka elvégzésében. Este viszont ezúttal, rendhagyó módon, igyekezzen mielőbb nyugovóra térni, mert holnap szintén eseménydús nap állhat ön elött!

<<< Ebbe is érdemes belenézned! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse