Bulvár

Jó szerető vagy? A horoszkópod elárulja, mennyire elégedett veled a párod!

Csajszik! Ha ilyen csillagjegyű pasast találtok, soha ne engedjétek el! Ez a 4 csillagjegy valódi kincs! Neked megvan?
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Izgalmas kérdésre keressük a választ a horoszkóp segítségével. Ugyan mi is osztjuk azt a véleményt, hogy talán érdemes inkább a párodat kérdezni, és vele dolgozni azon, amin esetleg van még mit dolgozni, de a csillagjegyed jellemzőit elolvasni is szórakoztató lehet.

Kos

A Kosok az asztrológia szerint azokkal értik meg egymást a szenvedélyek terén is, akik hozzájuk hasonlóan hirtelen természetűek. Nem apró lépésekben haladnak, ha akarnak valamit, akkor mindent akarnak egyszerre, és ez egyeseket tűzbe hoz, másokat viszont megijeszthet. Ha valakivel egy ritmusban pörögnek, akkor remekül megértik egymást, de ha valaki nem tudja tartani velük a lépést, nem biztos, hogy lesz hozzá türelmük.

…és, hogy mi vár Rád ma? Íme!

A Kos ma könnyen úgy érezheti, hogy gondolatai meglehetősen elrugaszkodtak a valóságtól. Ebben bizony van is valami, hiszen az életben sokszor nem egészen úgy működnek a dolgok, ahogy az ildomos lenne, s bárki, bármennyire is jól megtervezett valamit, az nem mindig kivitelezhető, főként a külső, előre nem látható behatások miatt. Szerencsére ön egy elképesztően rugalmas és intuitív elme és, ha sikerül kicsit realizálnia a dolgait ma, akkor estére már elégedetten dőlhet hátra, hiszen minden sikerül, amit tervezett.

Bika

Az asztrológia szerint a Bikák legendásan jó szeretők, hiszen egyszerre határozottak, tudják, mit akarnak, de ugyanakkor gyengédek és odaadóak is. Általában olyan oldalán tudnak kiteljesedni, akit valóban szeretnek, mert igazi romantikus lelkek, de ezt az oldalukat csak a hozzájuk valóban közel állóknak merik megmutatni. Ha egy Bika nem jó szerető, akkor valószínű, hogy ott a kapcsolattal van probléma.

…és, hogy mi vár Rád ma? Íme!

A Bika ma akkor lesz képes a leginkább helytállni, ha a saját tempójában halad és nem próbálja meg mások vesszőfutás politikáját követni. Eme nap folyamán az eredményességhez nemegyszer a spontaneitását lesz kénytelen segítségül hívni, letérve a jól megszokott útról, ami, bár kissé feszélyezheti, ám mégis nagyon kifizetődő taktikának ígérkezik. Nyugodtan menjen csak a saját feje után, s ne hagyja, hogy elbizonytalanítsa az, ha mások nem követik példáját. Az idő majd előbb-utóbb úgyis önt igazolja!

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei híresek arról, hogy bárkivel jól megértetik magukat, könnyen ráéreznek mások érzelmeire és vágyaira, és mivel örömet lelnek az emberek elbűvölésében, gyorsan jó szeretővé válhatnak. A hosszú távú kapcsolatokban azonban a szenvedély életben tartása munkát igényelhet tőlük, ha valakiben már nem látnak kihívást, akkor könnyen elveszíthetik az érdeklődésüket.

…és, hogy mi vár Rád ma? Íme!

A mai napon, egy félreértésnek köszönhetően, átmeneti mosolyszünet, esetleg távolságtartás következhet be a páros Ikrek és kedvese között. A szerelmi kavarodás könnyen lehet, hogy a jelenleg pár nélküli Ikreket sem kíméli, akik szintén félreérthető szituációkba keveredhetnek ma, ha nem vigyáznak. Mindkét esetben a legjobb tanács: nem szabad annyiban hagyni a dolgot, hanem inkább sürgősen tisztázni kell a helyzetet, különben mélyülhet a szakadék…

Rák

A Rákok odaadóak, már-már önfeláldozóak, ami jó szeretővé teheti őket, de fontos, hogy közben ne feledkezzenek meg a saját vágyaik, igényeik megéléséről. Vigyázniuk kell, hogy ne használják ki őket, és dolgozniuk kell azon, hogy meg merjék fogalmazni a saját szükségleteiket, hiszen egy boldog kapcsolatban mindkét fél szeretne örömet okozni a másiknak, és senkinek sem jó, ha csak az egyikük örömén dolgoznak.

…és, hogy mi vár Rád ma? Íme!

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami első pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Olvasnál még több horoszkópot? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!