Jobbágyország összefoglalása: Nemzeti Focializmus

Felépült nálunk a Nemzeti Focializmus. Berendezkedett. Lényege a Nemzeti szotyializmus. A Vezér köpköd. Az alja-nép meg tűri. Röhög rajtuk: Szolgáim vagytok! A legnagyobb kár a lélekben törik. Nálunk nem a tudás, a szorgalom, a munka az előrejutás alapja, hanem a fölfelé tekintgetés, az elvtelen kiszolgálás.

Négymillió a szegénységi küszöb alatt.

Az állam működésének egyetlen vezérelve a Főmérnök kiszolgálása. Aki magának, és elvtelen csahosainak gyűjti a vagyont, a hatalmat. A törvény megszűnt. Csak ránk kötelező. Ha akadályozza a lopást, megváltoztatják, beveszik az alkotmányba. Az egyszerű nép agyát elnyomja a 19 megyei napilap, az összes királyi televizió, a TV2 ,a facebookos trollok stb. Mondják a magukét. Én is. A lényeges különbség köztünk, hogy én ingyen teszem, nem a nép pénzéből hőbörgök, és nem szállok utána a kedvezményes hitellel vett yachtomra.

Nincs verseny.

A gazdaságban csak az kap megbízást, megrendelést, aki besimul. De nem elegendő halkan. Zengeni kell a vezér nagy tetteit, aki megmenti Európát, a Hazát, és a Kereszténységet! Ha egy cég jól működik, megkeresik. Felajánlanak egy szemét módon alacsony árat. Majd közlik, ha nem adod, jön a NAV, a NÉBIH, a Munkaügyi felügyelőség, és kicsinálunk! Az ember alszik rá, aztán aláírja. És elköltözik az országból. A mocskok meg röhögnek. És a nép tűr.

Pökhendi senkik osztják az észt a parlamentben, a hírekben. Felháborodnak, ha külföldről valaki végre az arcukba meri ordítani:

“Tolvajok vagytok!”

És berendelik a nagykövetet.

Keresztény nagyzabálás van.

Az egyházak nagy része megvéve, a Vezér tenyeréből esznek, sok százmillióért. Én nem hiszek Istenben. De letérdelek Jézus sebei előtt, mert ő jó volt. Ecce homo! Íme az Ember! A Jó ember! Az ő sebe, ha a kórházban órákat ülsz a folyosón iszonyatos félelmek, és fájdalmak között. Majd belehalsz, mire a várólistában hozzád érnek. Az ő sebe a százezer nyomorult magyar, és magyar cigány gyerek, akik düledező putrikból nézik a neten a gazdagok világát, gondolják, hogy ez nekik is jár. De a téli tüzelőt lopni kell, mert a lavórban befagy a víz.

Ragasztják a címkét,

“bevándorlást támogató szervezet”.

Mindezt olyan védett házra, ahol a holokauszt idején zsidókat mentettek. De nálunk az állam hangzatosan takarékoskodik. Már szóltak. Nem kell újat venni. Akinek meg megvan a sárga csillag, nyugodtan felteheti. Legalább nem kell kutatni a Soros-bérenceket.

Cicáznak a TEK-es kakas tollak.

Jobbra át, ballra át, az iskolában a fiúk alaki gyakorlatoznak. Tanulja meg a jobbágy, ha suhint a korbácsa az Úrnak, kussoljanak! Csak néhány elmebeteg Őrző ordít még a facebookon, máshol már nem lehet. Ady velünk sír. De ő sem érti:

„Mért fáj neked az égõ élet?
Nincs benne részed soha.
Ne sírj, grófodnak lesz azért
Leánya, pénze, bora.”

Hasonló

Breyer Gábor: Így vagyunk mi bevándorláspártiak….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük