Jobbik: a Fidesz csalások százait követi el egy-egy választás során, ezeket érdemben nem nagyon szokták vizsgálni

Folyamatosan érkeznek bejelentések a Jobbikhoz választási visszaélésekről – közölte az ellenzéki párt szóvivője vasárnap délután tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Arcpirítóan megalázó módszerek

Szilágyi György, aki mindenkit arra biztatott, hogy forduljon hozzájuk ilyen ügyekben, kiemelte: a Jobbik elkötelezett a voksolás tisztasága mellett, többször felhívták a figyelmet a választási rendszer visszásságaira.

„Ki lehet mondani nyugodtan, hogy a Fidesz csalások százait követi el egy-egy választás során, amiket érdemben nem nagyon szoktak egyébként vizsgálni” – fogalmazott.

Pontos szám vagy nagyságrend említése nélkül a szóvivő azt közölte, több eset jutott a tudomásukra: Pécsen például ételt osztottak, Soroksáron – a szavazásért cserébe – élelmiszercsomagot, több helyen pedig fizikai atrocitásoknak vannak kitéve az ellenzéki képviselőjelöltek és szavazatszámlálók.

„A Jobbik elítéli a szavazatvásárlásokat, különösen az ilyen arcpirítóan megalázó módszereket, amiket a Fidesz politikai gépezete juttatott és járatott csúcsra” – fogalmazott Szilágyi György, hozzátéve:

„a pöffeszkedő fideszes nagyurak nem riadnak vissza a legmocskosabb húzásoktól sem, csak hogy megtartsák a hatalmukat”.

„Ma felszabadíthatjuk városainkat, településeinket a fideszes oligarchák, a fideszes maffiakormány kiskirályaitól” – jelentette ki az ellenzéki politikus.

(Forrás: MTI)

megosztás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük