Soha nem gondoltam volna, hogy ez a hatalom arra kényszerít, hogy olyan párt – a Jobbik – mellett álljak ki, amely ellen évek óta harcolok.


Számtalanszor hangoztattam azon véleményemet, miszerint a Jobbik cukiság kampánya pusztán stratégia s alapjaiban nem változtak semmit.

Ebből kifolyólag nem értek egyet azokkal, akik a Vona pártjával való választási együttműködést favorizálják. Mert ezzel tulajdonképp legitimálják az előítéleteket. S kidobják a kukába a múltat, amiben sajnos nagyon jók vagyunk.

Ha valaki túlélte a vészkorszakot vagy tanult történelmet tudhatja, az ördög angyalruhát öltve is ördög marad.

„A zsidóságnak azt a részét, amely sorsközösséget ismer el a nemzettel, éppen úgy testvérnek kívánom tekinteni, mint magyar testvéreimet.” Gömbös Gyula: 1936-ig a magyar szélsőjobb vezére. A Fajvédő Párt alapítója, a Fajvédő Kiáltvány egyik megalkotója.

„Azt a cigányt, aki országunkat tekinti hazájának, azt a testvéremnek tekintem.” Vona Gábor a Jobbik elnöke

De, bármennyire is elítélem őket, s legszívesebben a pokolba kívánnám az egész bagázst, joguk van indulni a választáson. A Jobbikkal való harcnak tisztességesnek kell lennie! Akkor is, ha cuki ruhába öltözött szélsőjobbosok!

Orbán a jövőben ezt bármelyik más párttal megteheti

Bennem is megvan a félelem, hogy hatalomra kerülhetnek, de kicsit sem örülök annak, hogy a hatalom pártállami eszközöket alkalmaz s így végzi ki egyik legnagyobb ellenlábasát. Ugyanis ha Orbán nem lép vissza és valóban kicsinálja a Jobbikot, a jövőben ezt bármelyik más párttal megteheti.

Zina Mihailova


1 hozzászólás

  1. Ha megteszi, akkor az orszag egyetlen, ezer eves tengelyet fogja elmozditani, es akkor vege ennek az orszagnak orokre. Egy konnycseppen nem fogok elmorzsolni 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét