Jobbulást a nagybeteg Béres Ilonának!

Béres Ilona csupa nőiességet árasztó megjelenése, búgó hangja a legtöbbünket első látásra-hallásra tisztelőjévé, szeretőjévé tett. A Nemzet Művésze, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Érdemes- és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Budapest díszpolgára súlyos betegséggel küzd.

Gyors felépülést!

A Magyar Színház kénytelen volt visszalépni a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT) való szerepléstől, mert a kiváló színésznő egészségügyi állapota ezt nem engedi – írja a Fidelio. Szabó K. István 2018 áprilisában bemutatott rendezése, A székek főszerepét játssza Fodor Tamással, ami első körben benne volt a júniusban megrendezendő Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyprogramjában.

A Fidelio megkeresésre a Magyar Színház az alábbi közleményt juttatta el hozzájuk:

„Amennyire örültünk és amilyen büszkék voltunk,

amikor megtudtuk, hogy Ionesco: A székek színdarabja Szabó K. István rendezésében részt vehet a POSZT programjában, olyan szomorúan kell most tudomásul vennünk, hogy Béres Ilona elhúzódó betegsége nem teszi lehetővé, hogy kihasználjuk ezt az alkalmat, és szakmai nézők előtt, színházi fesztiváli közegben mutathassuk meg, hol tart most a Magyar Színház.

Mégis mindennél fontosabb nekünk, hogy Béres Ilonának a legteljesebb gyógyulást kívánjuk éppen a majdani előadások érdekében. Bízunk abban, hogy ez a kétszemélyes játék vele és Fodor Tamással sok örömet szerez majd a nézőknek, és további évadokban is büszkélkedhetünk még ezzel a számunkra is meghatározó előadással. Ennek reményében kívánunk minden résztvevőnek sikeres POSZT-ot! A Magyar Színház társulata”

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük