Lehet, hogy a Fidesz-hívők nem is tudják meg, hogy Joe Biden az amerikai elnök?

A kormánymédia úgy döntött, hogy nem vesz tudomást az amerikai polgárok döntéséről és nem tájékoztatja “ügyfeleit”, a csak belőlük tájékozódókat arról, hogy Joe Biden megnyerte a tengerentúli elnökválasztást. Bölcs dolog ez a XXl. században, amikor már a strucc is tudja, hogy felesleges homokba dugnia a fejét, csak pár kattintás és minden kiderül…..

Szerda óta azért fel lehetett készülni

a pillanatra, ami végül szombat késő délután megtörtént: ha nem is hivatalosan, de előbb az amerikai sajtó, majd a világ többi része is arra jutott a számolgatások alapján, hogy Joe Biden lesz az Egyesült Államok következő elnöke. Nemcsak a sajtó hirdette ki győztesnek, vezető politikusok is elkezdtek gratulálni Bidennek – írta a 444.hu.

Ezzel a nemzetközi összeesküvéssel nem lehet megtörni sem a Fideszt, sem a médiáját

A magyar kormánypárt még nem gratulált Bidennek, csak megköszönték Trumpnak az elmúlt 4 évet.

A közmédia hírcsatornája a fél nyolcas Híradóban egyszerűen nem számolt be arról, hogy Biden lesz a következő elnök Amerikában.

<< További friss hírek! >>

A portál szemlézte a közszolgálati tévét, az Origo-t.

A fél nyolcas Híradó 30. percében arról számoltak be, hogy még  nincs hivatalos eredmény, mert több államban még számolják a szavazatokat (ami igaz), és Joe Biden már megválasztott elnöknek tekinti magát (részben igaz, a világ számos vezetője gratulált neki, ami a Híradóból nem derül ki), Trump pedig nem ismeri el az eredményt, mert szerinte csalás történt (annyiban igaz, hogy Trump ezt gondolja).

A fél nyolcas Híradó 30. perce (444.hu)

Az  Origo inkább azon a vonalon maradt, hogy a demokraták elcsalták a választásokat. Ezt már Trump eddigi oszlopa, a Fox News sem állítja. Nem volt könnyű olyan lapot találniuk, ahol nem ismerik el Biden győzelmét, de végül sikerült:

„Az amerikai hírcsatorna, a Newsmax megírta, hogy bár a mainstream média kijelentette, hogy Joe Biden nyerte meg az elnökválasztást, ők ezt még nem erősítik meg”

Origo este 7 kor/444.hu

A köztévé a 10 órás Híradóban sem számolt be arról, hogy a világ vezetőinek jelentős része már Bident tekinti az Egyesült Államok leendő elnökének.

A közmédia honlapja pár perccel éjfél előtt:

hirado.hu/444.hu

Egy hozzászólás itt: “Lehet, hogy a Fidesz-hívők nem is tudják meg, hogy Joe Biden az amerikai elnök?

 • Avatar
  2020.11.08 - 09:21
  Közvetlen hivatkozás

  Hat, talan tenyleg sosem fogjak megtudni – de szerintem ra kene kerdezni, hogy a kedves vezetonek megmertek-e mondani, hogy ki gyozott? Hatha meg a Juve-Fradi meccsen szotyizik, sirdogalva, es senki nem mer hozza bemenni a hirrel….
  Amugy meg a fideszbirkaknak mindegy, hogy ott ki van – a fo, hogy a kedves vezeto boldogabbik fele az o nyelvuk hegyen van!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük