Joe Biden drMáriás képeivel indít a Fehér Házban – álhír, méghozzá a javából!

drMáriás harmincöt éve fest, rajzol és színez át politikusokat drMáriás azzal a céllal, hogy kizökkentse őket a hétköznapi valóságból. Nem először merít ihletet a regnáló rezsim kulcsfiguráiból. Megfestette már a Kánoncsinálókat, melyen mindenki rajta van, aki számít, de Soros György sem maradt ki, aki a Világ Gonosz Uraként megakadályozza a magyar labdarúgás, egészségügy, kortárs művészet és jóformán minden feltámadását.

Most álhírtudósítóként jelentkezik

Hogy Joe Biden mennyire elkötelezett a béke, a művészet és a nemzetközi kapcsolatok előremozdítása mellett, mi sem bizonyítja jobban, minthogy az Amerikai Egyesült Államok legfontosabb rezidenciáját, a Fehér Házat beiktatásakor a számára egyik legkedvesebb ország, Magyarország egyik kiemelkedő művésze alkotásaival díszíti majd. A leendő elnököt ugyanis lenyűgözte a hazai közösségi médiából induló, majd az amerikai művészeti berkekben jókora népszerűségre szert tett Magyar tüntető a Yellowstone Nemzeti Parkban című alkotás. drMáriás festményén egy az USA-ban menekült státuszt kérő magyar migráns látható, akire a hatalmas ország gyönyörű nemzeti parkjában találnak, s egyből be is fogadnak, annak ellenére, hogy ő nem hajlandó egy pillanatra se elvenni arca elöl tüntetőtábláját, amelyen a magyar miniszterelnök látható.

A kép annyira megtetszett Biden úrnak,

hogy nemrégen látogatást tett az alkotó műtermében, ahol felkérte, rendezze be alkotásaival a rezidenciát, amelyet az utóbbi időben Trump elnök amerikai autókat reklámozó erotikus naptárokkal, arab aranykarnisokkal, indián fafaragásokkal, moldáv gobelinekkel és észak-koreai katonai függönyökkel dekorált.

A művész elfogadta a megtisztelő felkérést,

és már össze is állította a kiállítás anyagát, melynek tervét megküldte Biden úrnak, aki azt boldogan elfogadta, s amely itt is látható. Az elnök úr a látottak nyomán kihangsúlyozta, hogy az anyag páratlan esztétikai, művészeti, spirituális és szakrális értékei mellett kiválóan érzékelteti a hangulatot, amely mai világunkban uralkodik. Biden úr nemrégen személyesen tartott szemlét ott, ahol a képek ki lesznek állítva, ahol beleélve magát a tervezésbe egy figyelmetlen lépése következtében kificamította a bokáját, de ez sem vette el a kedvét a kiállítástól, sőt, ezt is pozitív jelként fogta fel, amellyel kapcsolatban így nyilatkozott:

Egy ilyen sérülés sem fog megakadályozni abban, hogy a Trump elnök által itt hagyott pulykabűzt ki ne tisztítsam drMáriás remek képeinek agyat és lelket megtisztító humanista tömjénjével!

Ennek a művésznek ott a helye személyesen is a nagyszabású megnyitón, amelyet közvetlenül a beiktatásomat követően tartunk majd, ahol büszkén mutatom majd őt be a világ elitjének, mint a mai kor egyik legérdekesebb festőjét, többek között az angol királyi család tagjainak is, akik avítt, barnás, unalmas képekkel teszik szuperdepresszióssá a Buckinghami és más palotáikat, amelyek miatt a Korona sorozatot sem voltam képes végignézni.

Remélem, hogy ez a nagyszerű kiállítás fordulópontot hoz az utóbbi időben kissé zavarossá vált, egyébként hagyományosan jó és stratégiailag kiemelkedően fontos amerikai-magyar kapcsolatok terén is, hogy azok visszatérjenek békés és gyümölcsöző medrükbe, s a nézetkülönbségek helyett a bilaterális kapcsolatok fejlődése, az összetartás, s mindenekelőtt a béke és szeretet határozzák meg újra viszonyunkat!

Forrás

Kunetz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük