Jöhet a tizedik gyerek? Mi az hogy!

„ Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát Gyerekből soha nem lehet elég – gondolhatja az amerikai színész, Eddie Murphy (57) – a fenti idézet szerzője -, aki párjával most várja tizedik gyerekét! 

Ki kitől is van?

Persze a bő termés nem egy hölgynek köszönhető: első feleségétől öt gyereke született, majd további kapcsolatiból még három. Utóbbiak közé tartozik a Spice Girls pop lánycsapat egyik énekesnőjétől, Melanie „Mel B”-től származó lánya, Angel Iris is. Mivel azonban a sztár és az énekesnő kapcsolata a gyerek születése előtt véget ért, egy darabig ment a huzavona, hogy Murphy elismerje-e magáénak, de az apasági teszt pontot tett a vitára. Mostani társával, a 39 éves szőke bombázó ausztrál modellel, Paige Butcher-rel 2012-ben kezdett járni. A stand-up-osból lett színészt ismerhetjük többek közt a Beverly Hills-i zsaru, az Amerikába jöttem, a Bumeráng és több más filmből. A színész 2007-ben kapott Golden Globe díjat, a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, a Dreamgirls című filmben nyújtott alakításáért. Filmjei világszerte 6,6 milliárd dolláros (közel kétezer milliárd forint) bevételt hoztak, őt pedig az Egyesült Államok hatodik legjobban kereső színészévé tették.

A párnak ez lesz a második közös gyereke

murhpygyuru
Eljegyezve?

– egy fiú -, s e tényen kívül is van mit ünnepelniük (vagy már meg is tették titokban): a minap rajtakapták Paige-et Los Angeles-ben, egy szikrázó, hatalmas gyémántgyűrűvel bal kezének gyűrűsujján, ami elindította a pletykákat, hogy az eljegyzés titokban már meg is történt. A pár nem a nyilvánosság előtt éli életét, mégis Paige így nyilatkozott a minap: „ Egy celebbel élek együtt, már ettől a ténytől úgy érzem, hogy túl sokat tudnak rólam. Úgy érzem, hogy eddig túl sok infót osztottam meg az emberekkel, szeretném a jövőben magamnak, magunknak megtartani életünk eseményeit.” Már amennyire lehet, úgy-e, mert egy gömbölyödő has akkor is beszél, ha tulajdonosa hallgat.

Még egy kis Hollywood?

10 emberbarát hollywoodi sztár, akiket látnod kell

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük