Kerítésen innen

“… Jól van ez így. Legalábbis szerintünk, a nép szerint. Ha nem így lenne, tennénk ellene valamit…”

"... Jól van ez így. Legalábbis szerintünk, a nép szerint. Ha nem így lenne, tennénk ellene valamit..."

Arról az abszurdról már beszámoltunk, hogy “felsőbb utasításra” a rendőrségnél nem csak fűteni nem lehet egyelőre, de telefont tölteni, vizet forralni sem. Új eset Orbániában, hogy a katasztrófavédelem berkeiben sincs ez másként. A lényeg: a Karmelitában és az MNB-székházban ebből nem éreznek semmit, a nép pedig a füle botját sem mozdítja…..

Katasztrófa – védelem nélkül….

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság épületeiben nem lehet bekapcsolni a fűtést október 15-ig, továbbá hősugárzókat sem használhatnak az ott dolgozók, sőt, a klímaberendezések távirányítóját is le kellett adniuk – számolt be a Zsaruellátó Facebook oldal egy posztolója.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság valamennyi objektumában – ellenkező intézkedésig – a központi fűtés (gázkazán, távfűtés) a fűtési idény kezdetével, 2022. október 15-től indítható el…

Azt is megtiltották, hogy egyéb fűtési eszközöket vessenek be:

„A vezetőknek emellett gondoskodniuk kell »az Igazgatóság tulajdonát képező fűtőberendezések« szabályozóinak – például a klíma távkapcsolója –, illetve az elektromos fűtőberendezések (hősugárzók) összegyűjtéséről és raktárba helyezéséről.”

Retorzió nincs? De van!

“A fentiekben foglaltak végrehajtását a vezetők ellenőrizzék és -fegyelmi felelősség terhe mellett- az intézkedéseket tartsák, illetve tartassák be.”

A kommentekből….

“Nem baj, teljesen jól van ez így. Legalábbis szerintünk, a nép szerint. Ha nem így lenne, tennénk ellene valamit. Bármit. De azon kívül, hogy haborgunk a fb-n, továbbra sem történik semmi, tehát jól van ez így 🙂 Kíváncsi vagyok, hányan nem tudjuk majd kifizetni a rezsiszamlakat, és az már nem csak a munkahelyi fűtésről szól..”

“Megtiltom! 😞Tényleg a 🐑országa lettünk. Nem tudom, hogy a parlamentben sem lehet addig fűteni? Lassan ép ésszel nehéz követni ezt a sok agyament f@szságot amit ezek az éj leple alatt meghoznak!” “Egyre szánalmasabb minden….;( Bezzeg a stadionok gyepszőnyegének a fűtését nem nagyon tiltották meg. Nálunk ez a fontossági sorrend…..”

“Minden rendelet, törvény, ilyen-olyan körlevél, annyit ér, amennyit betartanak/tartatnak belőle. Van a jözan ész törvénye is.”

“Igaz, a tűzoltó melegedhet a tűz mellett ha kivonulnak. 24 órás szolgálatba nem kell a fűtés ugye???? De az MNB épületére pl a törvény nem vonatkozik. Megérett az ország a pusztulásra, ilyen intézkedéseket hozni…….”

“34 évvel a rendszerváltás és 18 évvel a EU tagság után! Megèltük azt, hogy a környékbeli benzinkúton 6.25 liter lehet csak tankolni. Tehát egy nap csak 3.000,- Ft értékben. Bravo EU szankciók!”

“Tanárok tűzoltok katonák rendörök és még sorolhatnám csak türük mind de kérdem én meddig mikor lesz már elég ?csak hajtjuk itt a semmit napról napra de attol nem lesz jobb és nem hoz változást”

“Ez mindaddig így fog menni, míg bevállalják az érintettek ilyen körülmények között is a munkát! Ha majd nem, és élnek minden törvényes eszközzel, akkor utána oda állhatnak “Virág elvtárs levélíró” ajtaja elé és nézhetik ahogy vakarja a fejét, hogy most mi lesz, ki fog kivonulni tűzhöz, bajhoz, mert az eddigi alattvaló birkák felnőtt, felelősségteljes emberek lettek! Erre lenne szükség azt hiszem!”

“Közzé tehetnétek a levél második oldalát is 🙂 – az állományban lévővíz gáz fűtéssgerelő végzettségűelnek vissza kell kötni a fa, olaj, és vegyitüzi kazánt -mindenkinek kell otthonról hoznia 4m2 száraz tüzifát – az állami titkosított iratokról később érkezik rendelkezés, hogy hol ki mikor fogja eltüzelni…”

“Miért kell kitakarni ezredesnek a nevét? Pedig büszke lehetne rá sok “vezető”…”

Mentve a haza? Ez sem semmi!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!

About Author