Jön a hideg, nincs egy rongya? Ez fél óra alatt elkészül!

Ismerős érzés! Ha nem is egy teljes szettet, de egy jó és főleg meleg kiegészítőt valóban össze lehet hozni 30 perc alatt! Nem kell hozzá más, mint a két keze!

A hideg, zord időjárás szinte megköveteli,

hogy valamivel melegen tartsuk szervezetünket. Mi más lenne szívet melengetőbb, mint az, amit a saját két kezünkkel csináltunk?! Ez a rövid videó most Önt is megtanítja arra, hogy tudjon magának sálat kötni, mégpedig kötőtű nélkül. Ne csodálkozzon, ha mindenki elirigyli, aki meglátja!

Ajándéknak sem utolsó!

Hogyan kössünk sálat kötőtű nélkül? Kötés helyett válasszuk ezt a gyors és egyszerű kézi hurkolási technikát! Önnek csak az ízlésének megfelelő fonalat kell kiválasztania és a megfelelő mintát. Szükséges továbbá némi ihlet is és fél óra, amíg elkészíti a sálat. Most pedig nézze és tanulja meg, hogyan kell csinálni.

Meglepően egyszerű, nem igaz?

Miközben néztem ezt a videót, rögtön az jutott eszembe, hogy most azonnal akarok én is egy ilyen kézzel hurkolt sálat. Különben is, az ilyen sálak most nagyon divatosak, egyszerűen fantasztikusan néznek ki, és ami még fontos: nagyon sokféle ruhához illenek! Egy szép sál nem csak melegít, hanem esztétikailag is hozzáad valami utánozhatatlant a megjelenéshez. És a legfontosabb: elkészítése egyáltalán nem nehéz, a bemutatottak alapján Ön is könnyedén el tudja készíteni.

Ha a videó megnézése után erős késztetést érez rögtön a közeli kézműves, vagy fonalboltba rohanni, az nem meglepő!

Forrás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük