Jön az új és rettentően nemzeti alaptanterv 14.000.000.000.- adóforintért!

Mit szólnak? Kásler elalélva saját és kormánya teljesítményétől, amit a családokért természetesen világviszonylatban elsőként és a leg-leg-legen tesz, bejelentette, hogy a csúcsteljesítményen jövőre még tudnak és fognak is javítani.

Akkor minden rendben….(?)

A magyar kormány feladata és célja, hogy mindenben támogassa a gyermekeket nevelő családokat, a szorgalmasan tanuló diákokat és a hivatásukat odaadóan végző pedagógusokat

– mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az országos tanévnyitón, vasárnap Sárváron.

Kásler Miklós kifejtette:

ezt támogatja a nemzetközileg is páratlan, hét tételből álló családvédelmi program.

Nem kéne a támogatás, ha megkereshető lenne a szükséges pénz!

Káslernek és pártjának, no meg a kormánynak az eszébe sem jut, hogy a nálunk -még egyelőre- jobban prosperáló országokban a segély helyett biztosított a lehetőség arra, hogy napi 8 óra munkával a szülők megteremthessék a család működtetéséhez megfelelő pénzmennyiséget? Talán ez lenne a jó út, nem a kegyes pénzosztás az éppen aktuálisan kiszemelt rétegnek.

Klasszikus értékek mindenek felett!

A tárcavezető bejelentette, hogy

elkészült, és a következő tanévben bevezetik a klasszikus értékekre, de a legkorszerűbb módszerekre és eszközökre támaszkodó nemzeti alaptantervet és kerettantervet.

 

Kitért arra, hogy

ehhez alakítják a digitális és hagyományos tankönyveket, amelyeket a 2020/21-es tanévben minden magyar diáknak ingyenesen bocsátanak rendelkezésre 14 milliárd forint értékben.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük