Bulvár

Jönnek a viharok, rajtunk üt a jégeső!

vihar

Jönnek a viharok és némi enyhülés, de senkit ne tévesszen meg, ami a következő néhány napban történik. Ez az eső bármennyi is lesz, már nem hozza vissza az idei termést, annak jelentős része már végérvényesen elpusztult és, hogy ki a felelős? Egy biztos, nem kizárólag az időjárás.

Szombaton

Az ország délnyugati felén erősen felhős, borongós idő lesz jellemző, főként délnyugaton elszórtan esőkkel, záporokkal, néhol zivatargócokkal. Az ország északkeleti felén eleinte fátyolfelhős-napos, meleg idő lesz, majd ott is fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és délutántól már ezen a területen is számítani lehet elszórtan csapadékra, zivatarokra.

Éjszaka is lehetnek zivatargócok, de fokozatosan csökken a valószínűségük, elgyengülnek, megszűnnek. Hajnalra északon a felhőzet is csökken.

Vasárnap

Változóan felhős-napos, meleg időre számíthatunk, alapvetően gyenge légmozgással. A Dunántúlon nem várható csapadék, a Duna vonalától keletre viszont délutántól elvétve előfordulhat záporeső, egy-egy zivatar.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Éjszaka a Dunántúl felett kiderül az ég, keleten fokozatosan megszűnnek a záporok, zivatarok.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!