Jövőlátás ajándékba a Mikulás puttonyából

A nagyszakállú időn kívüli száguldással jut be minden rá váró otthonba. A Mikulás ma a Városi Kurír olvasóit  is megajándékozza egy kis jövőlátással. Hajrá, csapjunk a lovak, pardon, a szarvasok közé. Induljon jó kedvűen ez a nap!

Kos

Az év hátra levő részében semmi szüksége nem lesz félelmetes szarvaira, hiszen vidám ugrik meg minden akadályt. Azért persze nem árt ha tudja, hogy semmi, így a jó széria sem tart örökké, úgyhogy akkumuláljon valamennyit a jó kedvéből nehezebb időkre is.

Bika

Nehéz a jövőlátás annak, aki már a mában is olyan népszerű, hogy mindenkinek csak ő kell, pedig higgye el, nincs olyan helyzet, aminél ne lenne még feljebb, mert: határ a csillagos ég.

Ikrek

A “kettős személyiség” dupla sikereket is ígér, persze alaposan meg kell dolgoznia értük, de higgye el, nagyon megéri. Csak előre kell néznie, nehogy a falnak rohanjon nagy sietségében. De nyugi a jövőlátás most csupa jót ígér.

 És még ez is téged segít

Rák

Hátra, előre, szinte mindegy is, mert ön nem csak most lesz szerencsés, hiszen a jövőben is képes lesz addig dolgozni, amig az adott feladatból ki nem hozza a legtöbbet. Nem minden csillagjegynek van szüksége a “vak szerencsére”, és a Rák ezek közé tartozik.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse