Józsefvárosnak a jelek szerint minden úgy jó, ahogy eddig mentek a dolgok, nem akarnak változást. Sára Botond, a Fidesz polgármesterjelöltje pillanatok alatt begyűjtötte a szükséges aláírások hétszeresét!

[mnky_ads id=”10551″]

Hét – meseszám, de nem Józsefvárosban, ott a véres valóság

„Pünkösdre való tekintettel ma délelőtt kezdtük el a polgármester-jelöltséghez szükséges ajánlások összegyűjtését. Néhány óra alatt több mint kétezren támogattak aláírásukkal, ami a hivatalos előírás csaknem hétszerese.”

-jelentette büszkén a fideszes.

[mnky_ads id=”10552″]

Polgármester-jelölti ajánlások átadása

Pünkösdre való tekintettel ma délelőtt kezdtük el a polgármester-jelöltséghez szükséges ajánlások összegyűjtését. Néhány óra alatt több mint kétezren támogattak aláírásukkal, ami a hivatalos előírás csaknem hétszerese.A munka viszont még csak most kezdődik, ugyanis a következő hetekben minden józsefvárosi lakossal szeretnénk újra személyesen találkozni.

Gepostet von dr. Sára Botond am Dienstag, 22. Mai 2018

Ilyen elsöprő sikerre nem volt példa. A miérteket érdemes lenne kutatni, lehet megfélemlítésre, töménytelen mennyiségű közpénzszórásra hivatkozni, mindegy is. A lényeg, hogy úgy tűnik, hiába állt össze az ellenzék szinte kivétel nélkül, a kormány-szeretők verhetetlenek.

Az ellenzékiek a független Győri Péter, a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány vezetője mögé sorakoztak fel, de a jelek szerint felköthetik a gatyát, ha labdába akarnak rúgni.

[mnky_ads id=”10553″]

(forrás: 444.hu)

Józsefvárosban nem lesz ellenzéki előválasztás

Kocsis Máté Józsefváros pökhendije: „én vagyok a polgármester, nem?”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét