“Úgy látszik a kormányzati propagandagépezetben elvárás, hogy egy mondatban legalább két hazug állítás legyen, viszont a Hír Tv ezt egy lopással is tetézte” – írta Juhász Péter közösségi oldalán.

“A Hír TV birtokába került 2014-es felvételen Cseh Katalin a kispárt ep-képviselője táncol együtt a Gyurcsány házaspárral a Demokratikus Koalíció zártkörű rendezvényén.”

-írta Juhász, majd így folytatta:

“Igazán nem tisztem védeni Cseh Katalint, nem is érte írok, hanem a hazugságokkal szemben

Viszont Katkát ismerem, mert segített nekem a polgármesteri kampányomban, és így esett, hogy Együtt ünnepeltük a 2014-es EP választást. Egy ponton, amikor nálunk már alább hagyott a hangulat, néhány fiatal aktivista kitalálta, hogy átmennek a DK bulijára, mert viccesnek találták táncolj Ferit élőben élvezni. Így indultak el páran tőlünk a DK nyilvános eredményvárójára. Tehát a HÍr TV állítása, hogy egy zárt körű rendezvényen táncoltak a Gyurcsány házaspárral, szimpla hazugság.

Ahogy az is, hogy a birtokukba került egy felvétel erről. A felvétel ugyanis, amivel éppen lejáratni akarják a Momenetum friss EP-képviselőjét az Indexről származik. (https://index.hu/video/2014/05/26/a_nagy_csapat/)

Tisztázzuk: ha egy médium egy másik médium anyagát használja forrásmegjelölés nélkül, az szimpla lopás

Ők úgy tesznek, mintha megszereztek volna egy titkos felvételt, miközben egyszerűen ellopták az Index videóját, és a forrásmegjelölés helyett kisstílűen annyit írtak ki, hogy

“korábbi felvétel”

Ez utóbbi legalább nem hazugság, hiszen valóban korábbi, csak éppen nem megszerezték, hanem sajátjukként mutatják be más tulajdonát. Ezért írhatom ki nyugodtan, hogy a te pénzedből kitömött Hír TV hazug tolvajok gyülekezete.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét