Juhász Péter: álljatok fel együtt, b…..sszon egyedül!

Juhász Péter tőle nem megszokott indulattal szólít fel minden érdekeltet -és tulajdonképpen mindannyiunkat- egyértelmű, kemény véleménynyilvánításra a Vidnyánszky-félékkel és az őt helyzetbehozókkal szemben.

Álljatok fel!

Közösségi oldalán így ír:

Meggyőződésem, hogy ez az a helyzet ahonnan nincs hova hátrálni.

Ha nem áll fel mindenki, diák, tanár, vezető és takarító együtt, akkor nem csak nem mutattok példát, hanem egyenesen rossz példát mutattok. Mindenkinek, aki rajong értetek.

Ez az egyetem nem az az egyetem már. AZ megszűnt. EZ lett.

Nem ide szerződtetek tanítani, nem ide felvételiztetek tanulni. Nem hivatkozhattok a felelősségetekre a diákok felé, hiszen mindet megvonták tőletek, nem hivatkozhattok a jövőtökre és álmaitokra, mert sárba tiporták és rémálom lett belőle. Fel kell állni. Most vagy soha.

Együtt, mindannyian, felemelt fejjel

Vegyétek rá a már végzetteket, hogy ne csak szavakkal álljanak mellétek, hanem tettekkel is. Mindenki álljon ki színpadra, és mondja el minden előadás előtt, élő TV műsorban, rádióban és videóban, ahol csak tudja, hogy ezt tették veletek. Mondja fel a szerződését a kormányoldali előadóhelyeken, műsorokban, TV-kben, mindenhol. Az a valós szolidaritás, nem a szövegelés.

Igen, egzisztenciálisan szar lesz

Ahogy sokunknak sok szakmában ebben az országban. De reméljük csak rövidtávon, mert a példa ragadós. Van az úgy, hogy áldozatot kell hozni.

Hírhullám>>>>>>>>>>

Ti vagytok akikért rajongunk sokan

Ti vagytok akik értéket közvetítenek felénk a mindennapokban, ti vagytok akik a színpadon és filmekben mintát adtok a morális tartáshoz sokunknak.
Példaképeink! Mutassatok példát!

Prűd olvasóimtól elnézést kérek a képen elhelyezett vulgáris kifejezésért

Úgy tanítottak, hogy van az a helyzet amikor a felháborodásnak hangot kell adni és ez bizony stílusban is megnyilvánul olykor. És éppen a mérhetetlen felháborodásomat szerettem volna kifejezni a magam esetlen és faragatlan módján. Akit zavar, attól elnézést kérek. Kérem, tekintse írói munkásságom részének, és ne ossza meg a posztot.”

https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/posts/4276487479090369

szuperhős

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük