Juhász Péter berobbant, majd kirobbant…..

Szeptember végén Juhász Péter véget vetett önkéntes száműzetésének újra színre lépett. Bejelentette, hogy aktív állampolgárként fontosnak tartja, hogy továbbra is ellenálljon a szélsőséges hatalomgyakorlásnak. Aztán történt valami…..

Egy héttel később….

Közösségi oldalán hívta „tüntetésbe” szimpatizánsait:

„Október 23-án 3 órakor a Szabad sajtó úton tüntetünk!

Ma találkoztunk az Együtt volt tagjaival. Elhatároztuk, hogy nem szervezünk új pártot, de még csak szervezetet sem hozunk létre. Egyetértünk azokkal, akik az elmúlt időben megírták, hogy Orbán rendszere demokratikus úton nem váltható le, hiszen nem demokrácia. Azt azonban nagyon fontosnak tartjuk, mi, aktív állampolgárok, hogy továbbra is ellenálljunk a szélsőséges hatalomgyakorlásnak.

Fontos, hogy a többség megmutassa magát. Fontos, hogy te is tudd, a többség része vagy! Fontos, hogy a külvilág lássa, Magyarország többsége az Európai Unióban és demokráciában szeretne élni! Ezért nem magunknak ácsolunk színpadot, hanem azoknak, akik valóban tesznek azért, hogy Magyarország az Európai Unió része maradjon és helyre álljon a jogállam.

Mindenkit hívunk, aki szerint a sajtó szabadsága ma az egyik legfontosabb kérdés! Ezért is találkozunk október 23-án 15.00 órakor a Szabad sajtó úton! Gyere el! És add tovább! Megmutatjuk a többség erejét!

Szombat reggel újabb közlendője akadt az ex pártelnöknek:

„Egy hete bejelentettük Baranyi Krisztával, hogy belekezdünk az október 23-i tüntetés szervezésébe.
Bele is kezdtünk, de többen jelezték, hogy már korábban elkezdték a szervezést az előző ellenzéki tüntetés szervezői, akik egyeztettek már pártokkal és civilekkel is. Így ránk most nincs szükség. 

Csak jelezni akartam neked, hogy mi akkor nem csináljuk.

Lehet, hogy jobb is így, mert a mai állapotok között nem tudnék mást, mint az ellenzék ellenzéke tüntetést meghirdetni. Azonban elnézve az elmúlt hetek híreit, arra talán most szintén nincs szükség. Mert ahogy a viccben mondja a doktor, „nem kell vele foglalkozni, leesik magától.”

Szóval hozzád hasonlóan mostantól én is várom a fejleményeket, de nem szervezem. Gondoltam jó, ha tudod.

Juhász Péter frissen vasalva újra a ringben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük