A Fidesz lejáratókampányának mai etapja Juhász Pétert helyezte célkeresztbe. A gusztustalan vád: veri az élettársát. A megszólított facebook oldalán posztolt az ügyben.
[mnky_ads id=”10551″]

Fidesz-aljasság újratöltve

„Mivel a Fidesz-médiának nincs más eszköze velem szemben, ezért évek óta a lejáratásomra törekszik. Most egy személyes üggyel jöttek elő undorító módon, miszerint megvertem volna volt élettársamat.
Ebből egy szó sem igaz.
[mnky_ads id=”10552″]
A valóság az, hogy volt élettársam a gyerekeim elhelyezésével és láthatásával kapcsolatban pert indított ellenem, próbál elidegeníteni a gyerekeimtől. Nem vagyok bántalmazó, nem igazak a lejárató cikkben felhozott állítások. Egy személyes jogvitából csinálnak most politikai célú lejáratást ellenem, és vádolnak közben hazugságokkal.

- Hirdetés -

Volt élettársam ügyvédeivel való első találkozás alkalmával azt a „baráti tanácsot” kaptam tőlük, hogy jó lenne minél hamarabb megállapodnom (értsd: lemondanom a gyerekeimről, akikkel most is imádjuk egymást, rendszeresen vagyunk is együtt), mert tudják, a nyilvánosságban való ügyvitel nagyon árthat nekem. Jelezték, hogy kiszivároghatnak mindenféle információk, és még fényképük is lesz arról, amit egyébként a bírósági eljárásban mind cáfolok tanúkkal, dokumentumokkal, képfelvételekkel.
Barátok közt úgy mondanám, megzsaroltak.

Annyira már ismersz, nem ülök fel zsarolásnak. És remélem annyira is ismersz, hogy tudod, soha nem bántalmaznék senkit. A gyermekelhelyezési ügyemet a bíróságon kell megnyernem, így az ott felhozottakkal szemben ott védekeztem eddig is, ezután is. Szeretem a gyerekeim, szerettem korábban az élettársamat is. Azonban az élettársammal való kapcsolatunk megromlása után is igényt tartok arra, hogy időt tölthessek a gyerekeimmel, hogy részt vegyek a nevelésükben. Mindent megteszek ezért, és továbbra sem engedek semmilyen zsarolásnak.

Az első és fontos tény, hogy nem én hagytam el a családomat. Volt párom döntött úgy, hogy mással folytatja. Kalandba keveredett egy családos emberrel, tehát nem tisztán indult a dolog. A másik fél családjában ez azon a szeptemberen derült ki, amikor kiírtam a Facebbokra a szakításunkat. Ez okozott kényelmetlen helyzetet az életükben, és ezért döntött úgy volt élettársam, hogy jobb, ha egy időre külföldre utazik. Támogattam ebben.

A hamis állításokkal kapcsolatban eddig is minden sajtóhelyreigazítást megnyertem. Jelen pillanatban 8 kormánypropagandista médium 100 anyagának 200 állításával szemben mennek polgári peres eljárásaim. A mostani hazug állításoknak is ez lesz a sorsa. Minden médiummal szemben pert indítok, amelyik ezeket a rágalmakat állítja vagy terjeszti.”
[mnky_ads id=”10553″]
Lehet tippelni, ki lesz a soros! Ötleteket a [email protected] emailcímre várjuk, hogy közreadhassuk.

Fidesz – örömmámor – kicsinálták Havast, melyikünk lesz a következő? Itt az új “átkos”!

Nagy Bandó kitálalt, Rónai és az ATV elhatárolódik – és Orbán?

 

6 HOZZÁSZÓLÁS

    • Napszemüveg azért kell,mert a fényűzés bántja szemét. Ha esetleg van sérülése az attól van,hogy (nem vak Komondor) patkány van a lakásukban. Sötét szemüvegben a Szürke patkányt nem látja. Rápép, megijed, felsikít,elesik, megsérül. Mert ugye a Politikus a N..ét nem bántja. (ál.at van a lakásban)

  1. Juhász nem veri az élettársát, de nagy Vezír veri a feleségét.. Erre az sem mentség, hogy állandóan kiborul idegileg…

  2. Ahha. Tehát, ha Juhászról azt mondják, hogy veri az élettársát, akkor az lejáratás. Ha egy celebprosti azt mondja, hogy húsz évvel ezelőtt szerinte zaklatták, akkor az maga a kőbe vésett igazság.
    Ez a közösségi agyhalál jele lenne?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét