Juhász Péter nem veri az élettársát!

A Fidesz lejáratókampányának mai etapja Juhász Pétert helyezte célkeresztbe. A gusztustalan vád: veri az élettársát. A megszólított facebook oldalán posztolt az ügyben.

Fidesz-aljasság újratöltve

„Mivel a Fidesz-médiának nincs más eszköze velem szemben, ezért évek óta a lejáratásomra törekszik. Most egy személyes üggyel jöttek elő undorító módon, miszerint megvertem volna volt élettársamat.
Ebből egy szó sem igaz.

A valóság az, hogy volt élettársam a gyerekeim elhelyezésével és láthatásával kapcsolatban pert indított ellenem, próbál elidegeníteni a gyerekeimtől. Nem vagyok bántalmazó, nem igazak a lejárató cikkben felhozott állítások. Egy személyes jogvitából csinálnak most politikai célú lejáratást ellenem, és vádolnak közben hazugságokkal.

Volt élettársam ügyvédeivel való első találkozás alkalmával azt a „baráti tanácsot” kaptam tőlük, hogy jó lenne minél hamarabb megállapodnom (értsd: lemondanom a gyerekeimről, akikkel most is imádjuk egymást, rendszeresen vagyunk is együtt), mert tudják, a nyilvánosságban való ügyvitel nagyon árthat nekem. Jelezték, hogy kiszivároghatnak mindenféle információk, és még fényképük is lesz arról, amit egyébként a bírósági eljárásban mind cáfolok tanúkkal, dokumentumokkal, képfelvételekkel.
Barátok közt úgy mondanám, megzsaroltak.

Annyira már ismersz, nem ülök fel zsarolásnak. És remélem annyira is ismersz, hogy tudod, soha nem bántalmaznék senkit. A gyermekelhelyezési ügyemet a bíróságon kell megnyernem, így az ott felhozottakkal szemben ott védekeztem eddig is, ezután is. Szeretem a gyerekeim, szerettem korábban az élettársamat is. Azonban az élettársammal való kapcsolatunk megromlása után is igényt tartok arra, hogy időt tölthessek a gyerekeimmel, hogy részt vegyek a nevelésükben. Mindent megteszek ezért, és továbbra sem engedek semmilyen zsarolásnak.

Az első és fontos tény, hogy nem én hagytam el a családomat. Volt párom döntött úgy, hogy mással folytatja. Kalandba keveredett egy családos emberrel, tehát nem tisztán indult a dolog. A másik fél családjában ez azon a szeptemberen derült ki, amikor kiírtam a Facebbokra a szakításunkat. Ez okozott kényelmetlen helyzetet az életükben, és ezért döntött úgy volt élettársam, hogy jobb, ha egy időre külföldre utazik. Támogattam ebben.

A hamis állításokkal kapcsolatban eddig is minden sajtóhelyreigazítást megnyertem. Jelen pillanatban 8 kormánypropagandista médium 100 anyagának 200 állításával szemben mennek polgári peres eljárásaim. A mostani hazug állításoknak is ez lesz a sorsa. Minden médiummal szemben pert indítok, amelyik ezeket a rágalmakat állítja vagy terjeszti.”

Lehet tippelni, ki lesz a soros! Ötleteket a szerkesztoseg@varosikurir emailcímre várjuk, hogy közreadhassuk.

Fidesz – örömmámor – kicsinálták Havast, melyikünk lesz a következő? Itt az új “átkos”!

Nagy Bandó kitálalt, Rónai és az ATV elhatárolódik – és Orbán?

 

6 hozzászólás

 • 2018.02.10 - 10:40
  Közvetlen hivatkozás

  Beszéljünk esetleg arról miért járkál nagy sötét napszemüvegben a Lévai Anikó ???

  Válasz
  • 2018.02.11 - 10:21
   Közvetlen hivatkozás

   Napszemüveg azért kell,mert a fényűzés bántja szemét. Ha esetleg van sérülése az attól van,hogy (nem vak Komondor) patkány van a lakásukban. Sötét szemüvegben a Szürke patkányt nem látja. Rápép, megijed, felsikít,elesik, megsérül. Mert ugye a Politikus a N..ét nem bántja. (ál.at van a lakásban)

   Válasz
 • 2018.02.11 - 10:12
  Közvetlen hivatkozás

  Juhász nem veri az élettársát, de nagy Vezír veri a feleségét.. Erre az sem mentség, hogy állandóan kiborul idegileg…

  Válasz
 • 2018.02.12 - 10:05
  Közvetlen hivatkozás

  Ahha. Tehát, ha Juhászról azt mondják, hogy veri az élettársát, akkor az lejáratás. Ha egy celebprosti azt mondja, hogy húsz évvel ezelőtt szerinte zaklatták, akkor az maga a kőbe vésett igazság.
  Ez a közösségi agyhalál jele lenne?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük