Juhász Péter: az Orbán-klán jót rötyög a kontónkra

Régen nem szerepelt a legnagyobb Orbán-lány – tudják, a saját lábán álló – a médiában, de most belehúzott. Juhász Péter, az Együtt elnöke közösségi oldalán egy olyan hangfelvétel hallható, amin a kis Orbán személyesen intézkedik a turizmust érintő befektetéseknél és állami tisztségviselővel egyeztet.

Egyik lába a Turizmus Zrt.?

videóban hallatszó beszélgetés állítólag nagyjából egy évvel ezelőtt zajlott le Orbán lánya – az Elios-botrányban érintett Tiborcz István felesége – és egy idegenforgalommal foglalkozó szakember között.

„’Ő’ nagyon szeretne turizmus promotiont, nagyon szeretnének pénzt keresni a magyar államból”

– mondja a felvételen egy nő, akinek a hangja valóban nagyon hasonlít Orbán Ráhelére. Erre nevetés hallatszik, majd egy rosszul kivehető hang azt mondja,

„az nem baj, ha van ellentételezése”.

Orbán Ráhel a turizmus lábára áll

„Elég rossz minőségű a felvétel, még ki kell bogozni. Ugyanakkor ez a mondat önmagában is nagyon sok kérdést felvet”

– posztolta Juhász.

Közben olyan fotókat láthatunk a videón, amelyen a kormányfő lánya egy férfi társaságában egy kávézó teraszán ül. Az Együtt elnöke szerint a beszélgetőtárs a Magyar Turizmus Zrt. egyik tisztségviselője, de az nem derül ki, hogy a képeken ő látható-e.

Juhász az állítja, hogy a felvétel – amit úgy kapott – még folytatódik, és szó van rajta arról is, hogy már két szálloda üzemeltetését átvették és egy ország nagykövetségét is emlegetik, de ezt egyelőre nem tette közzé. Kérdéseket is feltesz:

hogyan egyeztethet – az erre semmilyen jogosultsággal nem rendelkező – Orbán Ráhel állami turizmust érintő kérdésekről? Hogyan lehetséges, hogy a miniszterelnök lánya állami pénzekre utazó emberek érdekében jár el? Mit jelenthet az „ellentételezés”?

Amennyiben bebizonyosul, hogy a hangfelvétel eredeti és a rajta szereplő női hang tulaja Orbán Ráhel, akkor várjuk az Orbán-família hiteltérdemlő magyarázatát. Ha nem, akkor Juhász Péterét.

Juhász Péter – MTV1 = sok – null

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük