Juhász Péter: Valaki fejtse meg nekem, hogy most akkor mi az mszPm célja!

A Belvárosban eddig egy Kovács Alex nevű mszpést neveztek meg jelöltnek. Mire eljött a Közös Ország Mozgalom által szervezett vita, addigra valószínűleg ők is belátták, hogy vállalhatatlan figura, hiszen a belvárosi ingatlaneladások haszonélvezője volt. Így levették, nem őt indítják.

Juhász Péter közösségi oldalán “értetlenkedik”:

MszPM

De ahelyett, hogy beállnának a valós támogatottsággal bíró jelöltek valamelyike mögé, most megneveztek egy mérhetetlen ismertségű PM-es jelöltet. Tényleg nem értem, itt már minden mindegy? Vagy tényleg csak a magasabbb kampánytámogatási összeg lebeg a szemük előtt?
Mi más magyarázat lehet arra, hogy bármi áron jelöltet akarnak állítani ott, ahol bőven van jobb az ellenzéki oldalon? Mondd el nekem! Követelem De a belvárosi helyzetről azt mondta Karácsony Gergely, amikor a Momentumos Fekete Győr András bejelentette indulását, hogy dolgozik azon, hogy ez a konfliktus megoldódjon, mert pont így lehet elveszíteni körzeteket.

Úgy tűnik azzal oldható fel ez a konfliktus, ha a PM is indít jelöltet. Ha ezt érted, fejtsd meg nekem légyszi kommentben.

Az Együtt már minden párt képviselőjére visszalépett, ahol láttuk, hogy van esélyesebb, és így tettünk a független jelöltek esetében is. Mert ez vezethet ellenzéki sikerhez.

Juhász Péter állítja, az Együtt győzelemre játszik

Juhász Péter: Le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük