Juhász Péter: Végrehajtást indítok a Pesti Srácokkal szemben, aminek a vége a felszámolásuk lehet.

„Végrehajtást indítok a Pesti Srácokkal szemben, aminek a vége a felszámolásuk lehet” – írta kedd délelőtti Facebook-bejegyzésében Juhász Péter, az Együtt egykori elnöke.

Juhászról szóló cikkek kapcsán a bíróság összesen 5 millió forintnyi sérelemdíjat

szabott ki jogerősen a Pesti Srácokat kiadó Insider Media Lapkiadó Kft.-re. Juhász állítása szerint november 10-ig ígérte a kifizetést a kiadót képviselő ügyvéd, ám ez eddig nem történt meg. A visszavonult politikus azt írja, a Pesti Srácok ügyvédje szerint a portál

„várt bevételei még nem teljeskörűen érkeztek meg”, ezért kérte a november 10-i határidőt.

Amit aztán látszólag mégsem tartottak be.

“És akkor most tippelhetsz, hogy igazat írt-e. BINGÓ! NEM

Az egyik lehetőség, hogy még a saját ügyvédjüknek is hazudnak. A másik, hogy tényleg likviditási gondjaik vannak, mert elfogyott a belügyminisztérium és a Fidesz-frakció propagandakerete, mert egyébként nehéz elképzelni, hogy likviditási gondjai legyenek egy ilyen kiadványnak, ami mindig is közpénzt használt fel a fennmaradásához.

Bármi is a valós helyzet, remek alkalmat teremt arra, hogy végleg elbúcsúzzunk tőlük.
A mai nappal megindítom a végrehajtást, aminek a vége a felszámolásuk lehet, ha nem fizetnek. Nem mondom, jól jönne a pénz, hiszen a perköltséget, illetéket, ügyvédi költséget ki kell fizetnem, de ha ez az ára, hogy megszűnik a Pesti Srácok, nekem megéri! Igazi win-win szituáció, és tét nélkül drukkolhatsz velem te is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük