Júniusi “azta, ne már”- horoszkóp! Hogy tudd, mire számíthatsz!

2021 nyári horoszkópja – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?
fotó: Pixabay
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán

Ez az időszak kevésbé kedvező számodra, nagy kiugrásokra és a tudásod csillogtatására kevésbé adódik mód. Hab a tortán, hogy június közepén egy kellemetlen bolygóállás lelombozhatja a jókedvedet, és átmenetileg talán még a munkához sem lesz affinitásod. Különösen a meglévő szerelmi kapcsolatoknak árthat ez a néhány nap, ezért ne siess el semmilyen döntést, légy türelmes! Ne szakíts átgondolás nélkül, emellett szerelmi háromszögekbe sem érdemes belebonyolódni. Bármilyen problémád adódjék, annak megoldását kivételesen odázd el. Most inkább a saját szükségleteiddel törődj, töltődj fel, pihenj eleget. A hónap végére már jelentősen lazul a feszültség, jobban fogod érezni magadat a bőrödben.

Szűz

Habár a 2020-as esztendő legsikeresebb időszakát május havával lezártad, azért június sem fukarkodik a jóval! Kifejezetten kedveznek neked az égi konstellációk ahhoz, hogy hosszú távú terveid alapköveit letedd. Igazán jó és nagyszerű lehetőséget kapsz arra, hogy előbbre lépj a munkahelyeden, elismerésben részesítsenek, vagy megcsípj egy jobb állást – egy szó mint száz, a dicséret megérkezik hozzád. Nagyon jól alakulnak a különféle ügyeid, egyenes út vezet a jó eredményekhez, csupán ki kell használnod minden adandó alkalmat! Maradj hű önmagadhoz. Légy kritikus saját magaddal, de soha ne szigorúbb a kelleténél!

Mérleg

A hangulatod emelkedett, és a nyár beköszöntével napról napra még jobban fogod magadat érezni a bőrödben. Lesznek persze megoldandó feladataid, ám stabil talajon állsz, aggodalomra nincs okod. Sokat mosolyogsz, így ez már önmagában remek hónapot ígér. Kiemelten jó időszak ez tanulásra és vizsgákra, karrierépítésre, munkahelyváltásra vagy akár költözésre is. Új barátokra lelsz, akik hosszú távon, akár a bajban is melletted lesznek. Hajlamos lehetsz arra, hogy többet filozofálgass, elmélkedj a kelleténél, ez viszont sok időt vehet el a fontos feladatoktól. Önbizalmad és magabiztosságod a hónap végére kiegyensúlyozott lesz, így nem csoda, ha sokak figyelmét felkelted.

Skorpió

Június havában többször is megesik, hogy különféle ügyeid intézéséhez és rendezéséhez külső segítségre lesz szükséged. Bátran támaszkodj másokra, így biztosan nem tévedsz el a sűrű rengetegben. Fontos, hogy tedd fel a kérdéseidet, amikre megérkeznek a megfelelő válaszok. A másokkal való együttműködés kiemelten lényeges üggyé válik. Akár üzleti, akár magánéleti téren kell másokra támaszkodnod, nem árt megvizsgálnod az aktuális lehetőségeidet, emellett pedig azt, vajon biztosan nyújtasz-e annyit másoknak, mint amennyit te kapsz tőlük. A mérleg nyelvét egyensúlyozd ki, így pedig a jut is, marad is elv érvényesül.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.