Juszt László: az emberi képmutatás művészete

Juszt László közösségi odalán találtuk: A BREXIT szavazás napjaiban Skóciában, Edinborougban voltunk tanúi annak a kétségbeesett agitációnak, ahogyan a skótok a bennmaradás mellett érveltek, s győzködték honfitársaikat. A legfőbb érvük a kilépés ellen a skót whyski európai piacvesztésének lehetősége volt.

Nekik be is jött Skócia maradt

A szavazást követő napokon – mint a Google számaiból kiderült – a legtöbbször a BREXIT fogalmára kerestek rá Angliában. Magyarán az embereknek fingjuk nem volt, hogy mire szavaztak. Köszönhetően azoknak a politikusoknak, akik valamilyen érdek miatt a BREXIT mellett agitáltak.

<<FRISS HÍREINK!>>

Sokukról utóbb derültek ki az aljasságok

 • A legismertebb Boris Johnson miniszterelnök apja, akinél érdekes lehet egy vasárnapi, családi ebéd a fiával. A papa ugyanis nagyon nem értett egyet a fiával, így francia állampolgárságért folyamodott.
 • Stanley Johnsonról, az egyik legnagyobb BREXIT agitátorról kiderült, hogy szintén francia útlevelet kért az unokáinak.
 • Nigel Lawson a BREXIT kampány elnöke 2001 óta Dél-Nyugat-Franciaországban él egy kastélyban. Most bejelentette, hogy állandó francia tartózkodási kártyát igényel.
 • Alan Howard és Jeremy Isaacs tory politikusok ciprusi tartózkodási engedélyt kértek. A Cipruson befektetők, az „aranyútlevél” rendszerének köszönhetően lényegében uniós állampolgárok maradnak.
 • Nigel Farage, volt britt EP képviselőről egy holland képviselő társa, Esther de Lange mondta el, hogy miközben azt nyilatkozta, hogy “nem akar egy németek irányította Európai Unió részese lenni, aközben két gyermekének német útlevele van. Ez az ember a képmutatás művésze.”
 • A Jacob Rees-Mogg által alapított pénzügyi alap korábban a Brexit kampányt segítette. Most Dublinba helyezte át a céget, hogy elérhesse az Uniós ügyfeleket.

De ebben nincs egyedül. A pénzügyi alapok mind költöznek Dublinba, Luxemburga, vagy bárhova Nyugat-Európában.

Csak azért írtam le,

mert nekünk is vannak ilyen aljas és korlátolt politikusaink, akik uniós pénzből,- csak azért, hogy megőrizhessék a lopott vagyont – azon dolgoznak, hogy kövessük az angol példát. Fejeződik be Juszt László friss bejegyzése

 

Juszt

 

Egy hozzászólás itt: “Juszt László: az emberi képmutatás művészete

 • Avatar
  2021.01.02 - 22:34
  Közvetlen hivatkozás

  Mivel kulfoldon elek, en a BBC a Reuters meg az AP hireibol tajekozodom – hat 2016-ban a Brexit-szavazas napjan lattam olyan siro oregasszonyt, aki egy ora mulva visszafordult a szavazohelyisegbe, mert az IGEN Brexit szavazatat meg akarta valtoztatni, mondvan, NEM TUDTA, MIRE SZAVAZ, de a szavazohelyisegben mondtak neki, hogy nem lehet megvaltoztatni mar a szavazatat. Es nem egy ilyen megvezetett, ketsegbeesett ember volt lathato ebben az idoben. Mikozben farage-nak csak a fulei tartottak a szetarado mosolyat, es aki kozolte belerohogve a kameraba, hogy eddig tartott a politikai kuldetese, innentol mar polgari eletet fog elni. (Ezzel szemben elment az Unioba, es a legfobb tamasza lett salvininek, orbannak, le pennek….:( ) Csak tudnam, hogy mitol huznak be magukra egyebkent normalisnak tuno emberek olyanokat, mint trump, may, johnson, orban meg a tobbi ujpopulista?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük