Sorting by

×

Juszt László: ezek a fiúk bohócok! Lehet ennyire hülye -ingyen- egy ember?

Nem kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét, és azonnal reagál, ahogy tette ezt most is a Karácsony-Márki-Zay huzavona láttán.

“Nem mondhatok mást ezek a fiúk bohócok.

Amit Karácsony és Márki-Zay előválasztás címén művelnek az – SIRALMAS! Önmagukat nyírták ki!

Napok óta nem tudták legyőzni egymást, Dobrevet, de legfőképp saját magukat egy olyan csatában, aminek semmi értelme nem volt, s amit saját maguk gerjesztettek. És ők akarták volna legyőzni Orbánt? “Megjött a villamos” üzeni koalíciós partnerének az egyik.

Viccek ezek a palik. A bajom csak az, hogy a mi kárunkra viccelődnek.

Ennek a bolhacirkusznak egyetlen ma és most látható eredménye van: Karácsony, mint főpolgármester is kicsinálta magát

Lehet ennyire hülye – ingyen – egy ember?

Egy ilyen önlejárató kampány után ki fog még benne megbízni? Szinetár Miklós egyszer azt mondta, hogy “Szeretem a modern színházat, a klasszikust, a lila színházat, csak az unalmast nem szeretem.

” Ez most már nagyon unalmas!!!”

Forrás

Tarjányi Péter szerint….

“Ha valaki 3 héttel ezelőtt elmondja azt ami a napokban történik az előválasztás kapcsán bolondnak néztem volna… Most nem tudom eldönteni a nagy helyezkedési versenyben – jóindulattal nevezzük annak – hogy sírjak vagy nevessek… Csak bámulok és azon gondolkodom kik ezek az emberek valójában…”

Szűcs R. Gábor ugyanarról….

“Ha a megosztott miniszterelnöki ciklust választják – biztosan együtt buknak. Magyarország nem Írország ls nem Izrael, ezt nem lehet megcsinálni. Mert pl mi lesz az apparátussal? Mindenki tudja, hogy kormányváltáskor (pláne most) még a portás is megy. És a vezetők kiválasztása … khm … ismeretségi alapon történik, vagy épp korábbi szolgálatok alapján, Most akkor MZP gárdája két év múlva átadja helyét KG gárdájának? És mi lesz a stabiltással? A fejlett országokban ez nem gond, de nálunk…És a piacok ezt (divatszóval) hamar beárazzák. Persze, mindent meg lehet tenni. De semmit sem következmények nélkül.”

Varga Zoltán szintén e témában:

“Mondjátok, hogy komoly, mert viccnek bestiálisan durva lenne! Rejtő Jenő örök klasszikusában, A 14 karátos autóban, a főhős Gorcsev Iván, 21 éves korára elnyerte a fizikai Nobel díjat.…a makaó nevű kártyajátékon. Ez eddig patent! Nagyon jó könyv. Imádnivaló. Uraim! A miniszterelnökséget, ugye, mégsem snóblin akarjátok kisorsolni?? Ui.: Az ég szerelmére! Nem lehetne Rejtőt most a könyvespolcon hagynotok?”

Kapcsolódó

 

Juszt László: ezek a fiúk bohócok! Lehet ennyire hülye -ingyen- egy ember?

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Juszt László: ezek a fiúk bohócok! Lehet ennyire hülye -ingyen- egy ember?

  • 2021.10.08 - 10:59
    Közvetlen hivatkozás

    Dante Isteni színjáték,kutya faxa ehhez képes és ráadásul a Mi bőrünkre! Köszi K.G.-M.Z.P.tandem!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.