Juszt kivesézte Orbánt

Orbán Viktor a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetségen felolvasott beszédében a szokásos toposzokon kívül nem sok újat mondott: harc, támadnak, megvédjük, Soros és civilek. Juszt László facebook oldalán világít rá az égbekiáltó ellentmondásokra a valóság és az orbáni retorika között. 

“Orbán Viktor ma este a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség visegrádi kihelyezett ülésén:

Orbán: ”Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk”.

Amennyiben a kormány maga Orbán Viktor, akkor óvatosabban fogalmaznék a helyében. Átgondolnám, hogy mit üzleteltem az osztrák stromannal, s miért is futottam el hozzá teljesen váratlanul, mielőtt másnap felmosta velem a padlót az osztrák kancellár.

Az osztrákok díjazzák Orbán korrupciós szintjét

Orbán: ”Ha pénzügyileg egy ország zsarolható, akkor nem tud független lenni”

Az államadósság 2010-ben 20 420 milliárd Ft, 2016-ben 25 393 milliárd Ft volt, ami körülbelül 75,5%-os GDP-arányos adóssággal egyenlő. Vagyis 5.000.000.000.000-dal több!

Orbán: “Egy külföldről irányított lejáratókampány zajlik a kormánypártok ellen. Ehhez nemzetközi intézmények és külföldi újságok is asszisztálnak.”

Orbán szerint még az ENSZ is a Soros-tervet hajtja végre

Valóban vannak, akik minden megszólalásukkal csak lejáratják a kormányt és sajnos az országot is. De nem gondoltam, hogy Mészáros Lőrinc, Németh Szilárd, Rogán Antal, Kövér László, stb. külföldiek lennének…

Orbán: ”A külföldi energiacégek vissza akarják kapni a csökkentett rezsi miatt elvesztett profitot.”

E.ON-válasz Németh Szilárdnak: Felcsúton nem lesz áram!

Az E.ON bejelentette, hogy a nemzeti gázszolgáltatónál olcsóbban adják a gázt, mivel a szabadpiacon olcsóbban lehet beszerezni, mint amennyit a magyar kormány fizet érte a MET nevű kormány-haverokból álló cégnek. Szóval ki bukja a profitot? Azt ami tőlünk a fogyasztóktól lopott pénz.

Orbán: “Vannak már szövetségeseink Bécsben és még nálunk is elkötelezettebb keresztény kormány alakult Bajorországban.”

A bécsi szövetségesről beszélni olyan, mintha azt említette volna, hogy velem fog ultizni hétfőn este.

Orbán: “Ráadásul a nagyhatalmi központokban, Washingtonban, Pekingben, Moszkvában is a kormányok barátilag tekintenek Magyarországra.”

Ha Európa kekeckedik, Orbán Kínát nyúlná le

Washingtonról ne essen szó, hiszen csak azért nem ment el Orbán a beiktatásra, mert nem ért rá. Edzőmeccse volt Felcsuton. Peking és Moszkva pedig többször kijelentették: barátaik nincsenek, csak érdekeik. Lásd még: vasút és Paks.

Ez volt egy miniszterelnöki beszéd? Kezdem azt gondolni, hogy mentális problémái vannak, esetleg családi zűrök, s ezért nem tudja, hogy mit beszél.”

Egy hozzászólás itt: “Juszt kivesézte Orbánt

  • Avatar
    2018.02.16 - 11:13
    Közvetlen hivatkozás

    én inkább zavarodott hazugságoknak tartom , nem pusztán ellentmondásoknak

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük