Juszt László: Kocsis, te “csekély értelmű”! Ha minden olyan rohadtul rendben van a kórházakban, akkor miért tilos a személyzetnek nyilatkoznia? - Városi Kurír

Sorting by

×

Juszt László: Kocsis, te “csekély értelmű”! Ha minden olyan rohadtul rendben van a kórházakban, akkor miért tilos a személyzetnek nyilatkoznia?

Kocsis Máté -akit jelenleg Fidesz-frakcóvezetői tisztségben tartunk el- azzal ünnepelte március utolsó napját, hogy közösségi oldalán kerek-perec kijelentette: “a baloldalt felelősség terheli minden olyan ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról, vagy elbizonytalanítottak.”. Ezzel szemben “a kormány már az első pillanatban bátor és jó döntést hozott, amikor nem várt az ügyetlenkedő brüsszeli beszerzésre.”

Hirdetés

Az övéi nem kérnek bizonyítékot állítására, hiszik, a többiek pedig nem érdekesek….

A cáfolat, amit annyiszor leírtak elmondtak, alátámasztottak el sem jutnak a Fideszben vakon hívőkhöz, így az a bizonyos árok egyre mélyebb. Sanda pillantással megy el a vuduzott akár a szomszédja, barátja, ismerőse, sőt néha a családtagja mellett is, akinek -uram, bocsá’- más a véleménye, hiszen azt mondták “odafönt, hogy “gyilkos”, jó lesz vele vigyázni! Kocsis közszolga persze, ha már írt, “felmondta” a szokásos Fidesz-lózungokat: Soros, Gyurcsány, migráns – egyikük sem úszta meg.

Juszt László közösségi oldalán adott hangot véleményének:

“Kocsis Máté hozta a szokott inbecil formáját, amikor a baloldaliakat jelölte meg az oltási káosz forrásaként. Bizonyítékkal ugyan nem tudott szolgálni, de tudjuk az emberek többsége elhiszi azt, amit elég sokszor és elég hangosan mondanak.

Nekiment az újságíróknak is, akik szerinte meghazudtolták az engedélyezésben részt vevő szakembereket, támadták a beszerzést, a Gyurcsány-párti polgármesterek pedig odáig süllyedtek, hogy elzárták a helyi emberektől az oltóanyagot. Erre a közlésre sincsen semmilyen adat! Tehát Kocsis ismét hazudik.

Megjelölte azt is, hogy kik a felelősök a halottainkért.

Természetesen a baloldal. Igaz ugyan, hogy minden döntés Orbán hadvezér kezében van, de a felelősök a baloldaliak.

Ők távolítottak el 5.500 orvost és szakembert a kórházakból a járvány kellős közepén?

Az újságírók nem engedték önkéntes munkára azokat az orvosokat, akikre nem vonatkozik a nyilatkozati tilalom? Jól is néznénk ki, ha például Falus Ferenc, volt tisztifőorvos belülről láthatná mi folyik a kórházakban! Sőt! Még el is mondaná! Na azt már nem.”

“Kocsis azt mondja, hogy a baloldalt felelősség terheli minden olyan ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról, vagy elbizonytalanítottak. Egyet kérek felmutatni!

Szerintem nem sok van hátra,

s beszélni kezdenek azok szakápolók, akik kettő helyett 14 beteget látnak el. Megszólalnak azok a mentősök, akik reggel 7-től este 11-ig csak akkor állnak meg, amikor éppen várakoznak egy kórház előtt. Igaz ugyan, hogy pihenni akkor sem tudnak, mert oxigénpalackért kilincselnek a kórházban, hogy életben tudják tartani a beteget addig, amíg bejuthat az épületbe.

Kocsis, te “csekély értelmű”!

  • Ha minden olyan rohadtul rendben van a kórházakban, akkor miért tilos a személyzetnek nyilatkoznia?
  • Ha minden tökéletesen működik, akkor miért őrzik katonák a kórházakat az újságíróktól?
  • Ha olyan rohadtul tökéletes a szétrohasztott egészségügy, akkor miért van szükség önkéntesekre?
  • Ha tényleg minden olyan frankó ahogyan naponta elhazudjátok, akkor miért nem dicsekedtek vele a tv kamerák előtt?”

 

kocsis máté

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.