Sorting by

×

Juszt László: Angliában él 400.000 magyar, akiket az Orbán által megalkotott bohóctársaság megfosztott az állampolgári jogaiktól

A magyar Alkotmánybíróság (mitől is az, miközben nincs is Alkotmányunk?) döntött. Miközben az erdélyiek szavazhatnak levélben, aközben a magyar kormány által külföldre űzött magyarok nem – kezdte Juszt László közösségi oldala bejegyzését.

“A bírák szerint a törvény

“nem zárja el a szavazástól… a szavazás napján külföldön tartózkodó, magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgárt: választásuk szerint szavazhatnak a külképviseleten, vagy hazatérhetnek és leadhatják a szavazatukat az állandó lakhely szerinti szavazókörben.”

Akkor tekintsük el attól, hogy adott esetben egy napja is rámehet a szavazásra egy magyar állpolgárnak mire elutazik Londonba a követségre és ott sorba áll, hogy leadhassa a voksát.

Számoljuk egy kicsit!

Reggel héttől, este hétig tart nyitva a követségi szavazókör. Mondjuk, hogy egy szavazó 3 perc alatt végez (dokumentumok ellenőrzése, szavazás, stb.) mert minden olajozottan halad.

Tizenkét óra, az 720 perc. Az – 3 percenként egy szavazó – 240 (!), nem tévedés kettőszáznegyven magyar választó, aki élhet állampolgári jogaival az Alkotmánybíróság politikai prostituált tagjai szerint.”

“De legyünk megengedők!

Mondjuk, hogy 10 választási bizottság áll fel a londoni követségen. Az akkor 2.400 választónak ad esélyt, miközben Angliában a legóvatosabb becslések szerint is legalább négyszázezer magyar állampolgár él, akiket ez az Orbán által megalkotott bohóctársaság megfosztott az állampolgári jogaiktól.

A tisztesség kedvéért jegyezzük fel annak az öt bírónak a nevét, akikben még megmaradt a jog tisztelete és a határozat ellen szavaztak – Czine Ágnes, Lévay Miklós, Pokol Béla, Stumpf István és Szalay Péter.

Véleményem, nyolcan nem nevezhetők bírónak, hiszen igazi csicskák módján szolgálták ki Orbánt.”

Forrás

Kapcsolódó

 

magyar

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2021.04.25 - 08:40
  Közvetlen hivatkozás

  Úgy rémlik – nem olvastam – az alaptv-ből kimaradt a faji, nemi, politikai stb. megkülönböztetés tilalma és a magántulajdon tiszteletben tartása. /Ami még az Alkotmányban benne volt./ Ezek után sejteni lehetett, hogy mi következik. Miért is biztosítana O. egyenlő jogokat a 99 %-ban rá szavazó határon túliaknak, akikbe évek óta önti a zsozsót, /bizonyíték a Magyar Közlönyben, utoljára a Gazdaságvédelmi Alap költségeinél/ és a rendszere elől külföldre menekülőknek?

  Válasz
  • 2021.04.25 - 13:32
   Közvetlen hivatkozás

   Nem kell nekik a nyugaton dolgozó magyarok szavazata, mert az ellenzéki összefogásra adják. Ortt gáncsolják ahol lehet.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.