Juszt László, a „Fidesz kényszernyugdíjasa” újra „Magánbeszélget”!

Juszt László cirka 30 évet töltött televíziózással. Önálló műsorai: Kriminális, Nyitott száj, Sajtóklub, A tévé ügyvédje, Magánbeszélgetések. Ez utóbbit folytatja, mert – mint írja közösségi oldalán – „Tartozom annyival a családomnak, a barátaimnak, s persze saját magamnak, hogy a maximális informális segítséget megadjam ahhoz, hogy mindenki értékén tudja kezelni ezt az agyabeteg hatalmat. Ezért felújítottam a MAGÁNBESZÉLGETÉS című műsort, amelyből az elmúlt 25 évben úgy 500-at készítettem.”

„Fidesz kényszernyugdíjas vagyok.”

A műsort anno így határozták meg készítői:

„Kérdések és válaszok – látszólag semmi különös. 2 ember beszélget. Mitől lenne ez érdekes? Talán attól, hogy Juszt László szereti és tiszteli azokat, akiket meghív. Ismeri őket. Kíváncsi, de tudja, hol a határ. És mi lenyűgözve hallgatjuk Őket.”

– írta 2011-ben a mandiner.blog.hu.

2019-ben újra képernyőn

„Tartozom annyival a családomnak, a barátaimnak, s persze saját magamnak, hogy a maximális informális segítséget megadjam ahhoz, hogy mindenki értékén tudja kezelni ezt az agyabeteg hatalmat. Ezért felújjítottam a MAGÁNBESZÉLGETÉS című műsort, amelyből az elmúlt 25 évben úgy 500-at készítettem. Az elkövetkező hetekben a XIII. kerületi tv-ben rögzítünk 12 új adást és egy sor vidéki csatornán – ahol a tulajdonos önkormányzatok vállalják –, ingyen leadhatják a műsorokat. Én pedig az interneten adom közre. Nem szórakozást ígérek, hanem valódi információkat ebben a torz magyar valóságban. Ma este a Majtényi Lászlóval folytatott beszélgetés arról szól, hogy miként tette az ágyasává a jogot Orbán Viktor.”

Kapcsolódó

Juszt László: Az hogy fideszes vagy az jelenti, hogy kötelező hülyeséget beszélni és megszakítás nélkül hazudni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük