Juszt László a kormány kémszoftver vásárlásáról - Városi Kurír

Sorting by

×

Juszt László a kormány kémszoftver vásárlásáról

Nem kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki beküzdi magát a névsorba,  biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét, és azonnak reagál, ahogy tette most is, azzal a különös képszoftver vásárlással ami kormányunk legújabb hőstette. 

Hirdetés

Szép új (?) világ!

“Magyarország is vett abból a Candiru nevű izraeli cég által gyártott kémszoftverből, amely politikusok, civil aktivisták és újságírók megfigyelésére szolgál, írja a Bloomberg. Magyarország mellett vásárolt még a szoftverből Oroszország, Üzbegisztán, Izrael, Szaúd-Arábia, Katar, Indonézia és Szingapúr.” (Propeller, 2021. július 16.)

Az üzletet feltáró kanadai egyetem arra figyelmeztet, hogy a tekintélyuralmi rendszerek egész digitális arzenálból válogathatnak. A Candiru szoftvere 16 millió euróba kerül, de azzal egyidejűleg csak legfeljebb 10 ember számítógépes postájára lehet rákapcsolódni. De ha még rászánnak 1,5 milliót, akkor már további 15-tel lehet növelni a megfigyeltek számát.
Szép új (?) világ! Volt már ilyen is, itt is. Most megint itt tartunk.
Ismét egy Hofi vicc, amit aktualizálni sem kell. Feljön a pokolból Brezsnyev és leül beszélgetni Putyinnal.
Hogy él az én népem?
A szegények ugyanúgy, ahogyan régen.
Vége a hidegháborúnak?
Annak vége lett, de most újra kezdődött.

Mi van az én régi kedvenc szervezetemmel, a KGB-vel?
Megvan, csak más néven, de ugyanazt csinálja.
Az én időmben a vodka 39 fokos volt.
Na, mostanra már 42 lett.
És ezért a 3 fokért kellett az egész országot felforgatni?…

Eddig tart Juszt László bejegyzése.

Kapcsolódó

juszt

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Juszt László a kormány kémszoftver vásárlásáról

  • 2021.07.22 - 14:36
    Közvetlen hivatkozás

    Mindig gyanítottam, hogy az izraeli nagy barátságnak van egy kém jellegű hozadéka, mert Izraelnek szüksége van az örökös önvédelemre a régi vészkorszak beidegződése miatt.Így érthető, hogy amikor a mi nagy szabadságharcosunk elgyávult, jónak látta, hogy vegyen egy kém programot és azáltal nyerjen információt ellenségnek vélt személyekről, na ezzel rántotta le magáról a nagy örökös szabadságharcos eszményi képét, mert az örök harcos tehetséges, önmagát tudja megvédeni, nem kell neki kémhálózat. Egyébként, ha egy vezető szíve szerint él és cselekszik, nem kell neki semmitől sem tartani, mert maga a jóság, a szeretet törvénye védelmezi a világban, mert harmóniát sugároz ki, az tér vissza rá ok-okozat törvénye által.Biztonságban lesz és szeretetben, a karma törvénye automatikusan hat.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.