Juszt László: András! A házkutatással nincsen vége. Most jön majd az, hogy el is visznek…

“A hétfői Magyar Nemzet-cikket adatvédelmi hatósági vizsgálat és feljelentés követte, Pikó András VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt (a Klubrádió volt műsorvezetője) kampányközpontjában házkutatást tart a rendőrség.”

Semmi újat nem tudnak kitalálni a fiúk!

Húsz évvel ezelőtt éltük át ezt a családommal, amikor megírtam, és dokumentumokkal bizonyítottam, hogy Orbán egy évig hazudta az országnak, és verte át a parlamenti vizsgálóbizottságot azzal, hogy a Horn-kormány idején megfigyelték őt és a fideszes bagázst.

András!

A házkutatással nincsen vége. Most jön majd az, hogy el is visznek, ahogyan annak idején engem. Aztán egy év múlva kiderül, hogy semmi nem igaz a vádakból, ahogyan ez velem is megtörtént.

A szomorú az, hogy azon az estén,

amikor a házunk előtt ott volt két tucat újságíró és fotós, én elmondtam, hogy ennek a hatalomgyakorlásnak ez a velejárója. Csak az első vagyok, de sokan jöttök majd utánam. Akkor ezt senki nem hitte el. Az már megint a hatalmasok jellemrajzához tartozik, hogy miután ebben az ügyben elbuktak, ezután több más üggyel – parkolás, vadászat, stb. – akartak besározni. Nem is eredmény nélkül.

Viszont András, nyugtasson a tudat, hogy ma már ez nehezebben megy. Az internet olyan nyilvánosságot biztosít, ami nemcsak besároz, de véd is…

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Juszt László: András! A házkutatással nincsen vége. Most jön majd az, hogy el is visznek…

  • Avatar
    2019.09.12 - 18:44
    Közvetlen hivatkozás

    Ezeket a sarki Propaganda árúsokat ki ifzeti a piko az itt a piros játék szervezője nos mára már besúgóra is van apró pénz csak ötlet adóra volt szükség biztosan Orbán Viktor volt a besúgó mert azt akarja a sok csótány seggnyalója de a csótány az ötletek adója az ávos pápa méltó tanítványa, de az a sors fordító iskolában nyilasként végzett majd a marxistán TOVÁBB KÉPEZTÉK ávossá NA MIND ÍGY VÁLTOZOTT ÁT S EGY nagy erénye FÜTYINEK, DE A SEGGNYALÓI MUNKÁSŐRÖK VOLTAK EZ A MUNKÁSOSZTÁLY ÉLCSAPATA MILYEN BOGARAK IS SVÁB UGYE?? TI SÖTÉTBEN BUJKÁLÓ MOCSKOS ELLEN FORRADALMÁROK ÁTVILÁGÍTÁS FITYISZ ÉS ELSZÁMOLTATÁS IDŐSZERŰ LENNE VAGY TÉVEDNÉK, DE HA EZ CSAK EGY ÖLELKEZÉS EGYMÁSSAL EHHEZ ÉN NEM ASZISZTÁLOK PAKO, PAKO! SZERINTEM HA NEM JÁTSZOTOK ÖSSZE, AKKOR ÉN KUKUBENKÓ JÓZSI VAGYOK, DE TI A TAJGETOSZRA VALÓK DE 30-ÉVE LOPTOK DE MINKET MOST ISEZ NEM ÖSSZEFOGÁS NÁCIK A ROZSIDOMBI ELESETT HAJLÉKTALAN SZOCIKKAL, DE AZ MSZP – SZÉTVERTÉTEK TUDOM TI IMÁDJÁTOK ORBÁNT, MERT HA Ő NEM LENNE AKKOR BIZONY LENNE A ELLESÉG A SAJÁT SORAITOKBAN IS, DE MÁRA MÁR MEGTALÁLTÁTOK NA BUM A FAGYI VISSZA NYALT!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük