Juszt László Baukó Éva rettegésének fokáról

Baukó Éva, aki a hírek szerint erőteljes inspiráció hatására zaklatással vádolta Havas Henriket, bejelentése óta rettegésben tengeti napjait. Kitől, vagy mitől fél a valóságshow-k hősnője?

A rettegő volt villalakó

Ahogy arról a Városi Kurír beszámolt, Baukó Éva egy reggel úgy ébredt, hogy elég volt a hallgatásból – és a szegénységből? – előáll a zaklatási váddal. A megvádoltat azóta munkahelye eltanácsolta, nem hosszabbította meg szerződését.

Ha jobban belegondolunk, mindannyiunknak van félnivalója, hiszen Havas Henriket rengetegen ismerik és szimpátiától függetlenül, azt mindenki elismeri, hogy sokan figyelik megszólalását. Az ő “eltakarítása” cirka 1 hetet vett igénybe. Mi, vagy ki lesz a következő?

A hölgy állítása szerint borzalmas napjait éli. Az eset kapcsán Juszt László írt közösségi oldalán véleményt:

“Rettegéssé vált Baukó Éva élete, amióta elmesélte, hogyan zaklatta Havas Henrik. A boglyas hajú lány már az utcára sem mer egyedül kimenni, mert attól fél, rátámadnak.” /TV2/

Nem értem. Vajon mitől fél? Vajon miért az utcai megjegyzésektől tart? Hogyan érti azt, hogy “nem értem, hogy miért annak kell félni, akit zaklattak, s miért nem annak, aki zaklatott”? Talán csak nem azért mert korábban még azt nyilatkozta, hogy a karierje azért nem indult el, mert “engem senki nem zaklatott”, s ezután nehéz elhinni, amit később mondott.

Szóval nem értem, hogy most mitől fél? Félnie nem most kell, hanem majd akkor ha ez az ordas hatalom rájön, hogy ugyan elhasználta, de nem volt sikeres… Na akkor majd lesz mitől félnie. Hiszen ennek a hatalomnak a sajátja, hogy gátlástalanul kihasználja, majd el is dobja az embert – legyen az politikus, vagy egyszerűen csak egy állampolgár.

Akkor persze még mindig két út áll majd előtte. Vagy kap egy mentőövet valakitől – esetleg – egy jól fizető állást és/vagy egy szeretői poziciót, vagy becsülettel elmeséli, hogy mit, miért, milyen megbízásból és mennyiért mondott. Persze ebben az utóbbiban nem nagyon hiszek.”

 

FRISSÍTVE!!! VV Éva molesztálással vádolja Havas Henriket

Egy hozzászólás itt: “Juszt László Baukó Éva rettegésének fokáról

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük