Juszt László: ennyi bornírtságot ilyen rövid szövegben régen nem olvastam!

Felhívták a figyelmemet Varga Judit facebook bejegyzésére. Bevallom, azt hittem kamu. De nem… És még most sem akarom elhinni, hogy ezt nem valami fizetett alkalmazott/ellenség írta. Ennyi bornírtságot ilyen rövid szövegben régen nem olvastam.

“Aggodalommal tapasztalhatjuk a liberális nyílt társadalom előretörését, ami abban érdekelt, hogy elpusztítson minden közösségi értéket és az egocentrizmust, az önmegvalósítást és a fogyasztást tegye meg világunk alapkövének.

Ebbe a liberális gondolkozásba nem férnek bele a másként gondolkozók.

Nem fér bele a vallás, a nemzet, a hagyományos családmodell vagy a ragaszkodás kultúránkhoz, népszokásainkhoz. Helyette van gender-ideológia, keresztényüldözés, technológiai vélemény diktatúra, a nemzetek lebontása és a szürke egyentársadalom kialakítása, ahol mindenkinek liberálisnak és egyéniségnek kell lennie……Ne féljünk akkor, amikor a keresztelés ellen agitálnak. Hamarosan húsvét lesz.”

Ez a poszt több sebből szivárog, mint a költségvetésből a közpénz…

Nem tudom, hol kezdjem… Az ellentmondással? Hogy egyszerre akarja elpusztítani a közösségi értéket és az egocentrizmust valami?

Hát nem arról szól a világ, hogy mindenki valósítsa meg önmagát?

Ha nem így lenne, akkor nem lenne Karikó Katalin, nem lennének Nobel-díjasaink, nagyszerű feltalálóink, művészeink, de nem lett volna Albert, Nyilasi, Törőcsik, sőt talán Puskás sem. Akkor félreértette a világot Nusi néni, az alsó tagozatos tanár nénink, amikor mindegyikünkben azt kereste és fejlesztette, amiben a legjobb? Ez lenne a liberalizmus bűne?
Egy diplomás ember hogy tud ennyi hülyeséget összezagyválni? Az “egyentársadalomban mindenki liberális és egyéniség kell legyen”. Az egyentársadalom nem arról szól, hogy hatalmasok akarata szerint mindenki egyformán szürke? Ha viszont így van, akkor hogyan lehet egyéniség? Tessék már kifejteni, ez hogy van, mert elakadtam…

Liberális társdalomba nem fér bele a hagyományos családmodell?

Ugye most viccelni tetszett? Azt ugyanis, hogy a liberális társadalomba igenis belefér mindenféle családmodell – pontosan a bűnének szokták kikiáltani.

Persze ha az ideális családmodell alatt a Kaleta-, Szájer-, Borkai-, modelleket értjük, akkor Önnek még igaza is lehet…

Persze ebben az esetben felvetődik a kérdés , hogy a NER féle polgári berendezkedés mennyiben konzervatív, illetve liberális?

A liberális társadalomba nem fér bele a vallás?

Kérem mutasson nekem erre egyetlen példát! Ismereteim szerint a vallást bizonyos diktatúrák nem tűrik. Más diktatúrák viszont pénzelik és a maguk céljára használják.

Nagyon komolyan kérem, segítsen: hol, mikor és ki agitált itt a keresztelés ellen?

De ha már itt tartunk –

Ön szerint kötelező vallásosnak lenni? Az nem lehet konzervatív jobboldali, aki nem a biblia szerint él? Mert akkor nagyon rossz hírem van a párttársainak. Soroljam a neveket?

És ön ezt a zagyvaságot, minden pironkodás nélkül képes megírni és közkinccsé tenni, úgy, hogy éppen azon háborog az ország nagyobbik fele, hogy miként kaphatott 200 milliót a CSOK-hoz egy nyaraló felépítésére?

Asszonyom! Volt egy amerikai miniszter asszony, aki egy pár ezer dolláros fürdőszoba átépítéssel nem tudott elszámolni. Önként mondott le.

Forrás

figyu

3 thoughts on “Juszt László: ennyi bornírtságot ilyen rövid szövegben régen nem olvastam!

  • Ez a nő olyan mint a tanitója egy elmebeteg erkölcstelen némber, akinek csak a mocskos primitiv maga törvényei a fontosak, alja egy beteg gerinctelen undoritó valaki, egy sarkinak több esze és értelmesebb érzékiebb mint ez a szörnyeteg,,nőnek nem nevezhető hányinger,,,remélem eléri a sors keze és megfizet minden mocskos dolgaiért !!!

  • Van olyan, hogy valaki elvakultan hazudjon? Mert mostantól van. 🙂

  • Sötétség délben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük